Leuksypida
Fanka BB :)
Dziewczyny moja beta wyszła 21 w moim laboratorium nie podali jedn. ng/ml. Dziwny ten wynik. Normy podają dopiero od 6-7 tygodnia i to wynosi 30 - 45. Chyba moja fasolka nie rośnie :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja pierwsza była ledwie ponad 22 ale w normach mlDziewczyny moja beta wyszła 21 w moim laboratorium nie podali jedn. ng/ml. Dziwny ten wynik. Normy podają dopiero od 6-7 tygodnia i to wynosi 30 - 45. Chyba moja fasolka nie rośnie :-(
Najlepiej robić betę w jednym labie i powtarzać co 48h, 72h lub 96h. Wtedy można porównać wyniki.Dziewczyny moja beta wyszła 21 w moim laboratorium nie podali jedn. ng/ml. Dziwny ten wynik. Normy podają dopiero od 6-7 tygodnia i to wynosi 30 - 45. Chyba moja fasolka nie rośnie :-(
Spokojnie, nadzieja zawsze jest.Jutro mam wizytę ale nie widzę tego kolorowo :-(.
Dlaczego?Jutro mam wizytę ale nie widzę tego kolorowo :-(.
Ok 5t4d wyszło mi ponad 1000Bo wydaje mi się że ten wynik jest za mały jak 6 tc i 5 dzień. Obym się mylila.