Leuksypida skąd wiesz,że to 6tydz???przecież tak jak u mnie ciąża może być dużo młodsza
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po pierwsze należałoby zrobić badanie beta hcg w jednym laboratorium, tak jak już pisałam gdzie jednostki i normy są identyczne. Zrób badanie jednego dnia, a za 48h powtórz badanie i porównaj wyniki, które przy prawidłowych wartościach powinny wzrosnąć o 66%. Nie wiem kiedy miałaś @, ale wielce prawdopodobne jest, że owulację miałaś późno, skoro wychodzą Ci niskie wyniki bety. Podejrzewam, że jutrzejsza wizyta nic Ci nie da, bo zapewne nawet pęcherzyka nie będzie widać przy takim stężeniu hormonu hcg i jeśli to jest wizyta prywatna, to pieniądze wyrzucone w błoto. Jeśli nic się nie dzieje, nie ma plamień i silnych, nieustających bólów brzucha, warto wstrzymać się z wizytą do 6-7 tc, o ile owulacja wystąpiła ok 14dc. Jeśli owu była później, warto jeszcze z tydzień poczekać.Oby tak było. Jutro się wszystko wyjaśni.
Dziewczyny moja beta wyszła 21 w moim laboratorium nie podali jedn. ng/ml. Dziwny ten wynik. Normy podają dopiero od 6-7 tygodnia i to wynosi 30 - 45. Chyba moja fasolka nie rośnie :-(
Ja znowu podczytuję lutowki hihihi termin wg OM mam na 28.02 a według usg 04.03 Mam wskazania do cc, wiec jeszcze nie wiem jaka mi datę określa :-)Dziewczyny wynik bety nie jest najważniejszy - decydujący jest przyrost w okresie 48/72h. Niektóre zaczynaja od bety 20, a inne w tym dniu już mają 220 - jeśli rośnie odpowiednio szybko to nie ma się co martwić. Eveee ma racje - wszystkie wyniki z jednego labu muszą być. Na usg pewnie nic nie będzie widać (ewentualnie pęcherzyk ale niewidoczny może być jeszcze zarodek i znów niepotrzebny stres)
A no i witam się, podczytuje Was bo w sumie udzielam się na lutówkach, ale tak w rozkroku, bo bardzo możliwe że tp jednak marcowy będzie.
Wyniki są 1-2/ 2-3 lub 3+, oznacza to tygodnie ciąży od zapłodnienia czyli powyżej 3 tyg.Carolajna jaki super ten test pierwszy raz taki widzę a co oznacza 3+