Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamy w marcowkachWitajcie dziewczynyNieśmiało się dopisuję z terminem 21.03.2017. Dzisiaj pokazała się druga kreska, choć jest strasznie blada. Mam nadzieję, że jutro będzie ciemniejsza.

Hej! Gratuluję! Ciemnej krechy życzę i spokojnej ciąży. [emoji4]Witajcie dziewczynyNieśmiało się dopisuję z terminem 21.03.2017. Dzisiaj pokazała się druga kreska, choć jest strasznie blada. Mam nadzieję, że jutro będzie ciemniejsza.
U mnie 5 tygodni i 2 dni i też jest ciałko żółte a okres miałam 2 czerwiec5t3d według usg.... nie widać zarodka, ale jest ciałko żółte czyli cacy. Dziwne to przy okresie 18.05 powinien bc 8 tydz. Rozstrzał dość duży
a termin na kiedy maszDo zapłodnienia doszło 18.06... może się zdarzyć aczkolwiek szanse marne. Okres 30.05, długi cyklKochana, spokojnie. Jedziemy na tym samym wózku. Co powiedział lekarz? Kiedy miałaś @? Może owu później było?
Około 16 doszło do zapłodnienia ale pewności nie mam bo też mam długie cykle ostatni wyjątkowo to trwał 28 dni