reklama

Marcowe mamusie 2017

Lekarz dzwonił. Przejrzał wszystko na spokojnie, wychodzi na to, że pierwsze wyniki jak robiłam to był 3tc, hormon jest produkowany przez kosmówkę w łożysku więc widać szybko w badaniu hcg. Dodając datę zapłodnienia zgadza się. Jest szansa, że się coś rozwinie bo to jest 5 tc dopiero a nie ponad 6.
Za tydzień zobaczymy

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lekarz dzwonił. Przejrzał wszystko na spokojnie, wychodzi na to, że pierwsze wyniki jak robiłam to był 3tc, hormon jest produkowany przez kosmówkę w łożysku więc widać szybko w badaniu hcg. Dodając datę zapłodnienia zgadza się. Jest szansa, że się coś rozwinie bo to jest 5 tc dopiero a nie ponad 6.
Za tydzień zobaczymy

Super :-D szansa jeszcze jest:-)

Jest i to większa niż myślę. Pierwszy wynik bhcg 2 tyg temu wyszedł ledwo ponad 20 ml a to norma dla 3 tc. Więc zgadza się że jestem w 5 a nie w 6! A pęcherzyk odpowiadał wielkością 5tc. Oo. Dalej czekam na wizytę :)

Dziewczyny
Dzisiaj pojawiły mi się beżowe upławy i nadal boli mnie podbrzusze czy jest to jakiś powód do niepokoju? Wczoraj miałam datę planowej miesiączki i boję się że z dzidzia jest coś nie tak :(

Cześć dziewczyny! :) nie mam sił czytać 115 stron tego wątku, ale chciałabym się ze wszystkimi miło przywitać!
Termin mam na 4.03 i jest to moje pierwsze dziecko. Trochę przeraża mnie Wasze fachowe nazewnictwo i to, że ja się tak fachowo nie wypowiadam, ale mam nadzieję, że z czasem wszystko załapię ;)
Podbrzusze mnie co jakiś czas "ciągnie" (szczególnie boli, gdy psikam, a że jestem totalnym alergikiem, więc sporo psikam :( ) i niestety zdarzają się mdłości.
Ale myślę, że nie jest źle! Mam nadzieję, że dużo się od Was nauczę :D

reklama
Cześć dziewczyny! :) nie mam sił czytać 115 stron tego wątku, ale chciałabym się ze wszystkimi miło przywitać!
Termin mam na 4.03 i jest to moje pierwsze dziecko. Trochę przeraża mnie Wasze fachowe nazewnictwo i to, że ja się tak fachowo nie wypowiadam, ale mam nadzieję, że z czasem wszystko załapię ;)
Podbrzusze mnie co jakiś czas "ciągnie" (szczególnie boli, gdy psikam, a że jestem totalnym alergikiem, więc sporo psikam :( ) i niestety zdarzają się mdłości.
Ale myślę, że nie jest źle! Mam nadzieję, że dużo się od Was nauczę :D
Gratuluję! Życzę spokojnej ciąży i zdrowego dzidziusia. [emoji4]
Podbrzusze pobolewa, szczególnie przy kichaniu, bo ciągną więzadła. [emoji4]ojjj znam to uczucie... [emoji12]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry