• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Mam jeszcze pytanie. Odczuwam takie pionowe rozciąganie na brzuchu. Nie jest to bolesne tylko dziwne uczucie. Pierwsze myślałam ze skóra mi sie naciąga, a koleżanka nastraszyla ze mogą to być skurcze. Nie wiem czy mam powód do obaw?

Ja wczoraj mialam taki dziwny ból taki tępy nie do opisania i tak od połowy brzucha do lewego boku, a potem z tyłu miednica i wzgórek łonowy. Cały dzień wczoraj mi dokuczał że wieczorem aż się rozpłakałam bo nie wiedziałam co mi jest. Dzisiaj już wszystko ok ale naczytalam się trochę o rozchodzeniu spojenia łonowego i mam nadzieje że to nie to.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj mialam taki dziwny ból taki tępy nie do opisania i tak od połowy brzucha do lewego boku, a potem z tyłu miednica i wzgórek łonowy. Cały dzień wczoraj mi dokuczał że wieczorem aż się rozpłakałam bo nie wiedziałam co mi jest. Dzisiaj już wszystko ok ale naczytalam się trochę o rozchodzeniu spojenia łonowego i mam nadzieje że to nie to.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak bardzo boli brzuch to lepiej zadzwonić do gina !

ojeju serio? ja się kompletnie nie zagłębiałam w temat... a czy któraś z Was miała znieczulenie przy porodzie? albo korzystała z gazu rozweselającego?
Hej, ja mialam podane znieczulenie jakos przy 7cm rozwarcia, nie zadzialalo znieczulajaco ale ponoc przyspieszylo akcje porodowa. Mozliwe ze poprosilam o nie troche za pozno ;). Samego wklucia w kregoslup w ogole nie czulam, bo bylam zajeta skurczami i trudno bylo mi wytrzymac w jednej pozycji. Zadnych komplikacji po znieczuleniu nie mialam. Dostalam jeszcze jakis opiat po ktorym gadalam glupoty, juz nie pamietam w jakiej formie. Chyba zastrzyk. Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry