reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamusie 2017

Co do kasy to dramat,bo we wrzesniu kupilismy auto i teraz dokupilismy wczoraj opony zimowe+felgi i jeszcze lozyska do wymiamy (200zl jedno sama czesc...mam nadzieje ze jedno jest zużyte jak wojek slyszal a nie wiecej heh) do tego mikolaj zaraz i swieta,sylwester.heh

Nie bylo mnie tu wczoraj caly dzien i dzisiaj dopiero dotarlam. Ale naprodukowalyscie!

Ja mialam dzisiaj wizyte[emoji3] szyjka dlugasna,lozysko na przodzie,ruchow dalej nie czuje,dzidzia glowke i brzuszek ma idealnie jak na om,nie wiem ile waży ale 19.11 mam polowkowe to sie dowiem[emoji3]

U mojej kol(urodzila13 dni po terminie) 2 razy oxy,balonik i nic hehe

Czarownica gratki!

f2w3d5qp85p79npu.png
Super ze z dzieciaczkiem wszystko dobrze! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wyobrazcie sobie taka sytuacje. Z zycia wziete bo to z mojego porodu i o mojej poloznej ( zostala zwolniona po licznych skargach na jej zachowanie ).

Rodzilam z ostatniego pazdziernika na pierwszego listopada i pierwsze co mnie opierdolila ze ona nie ma ocjoty byc tu ze mna bo wolalaby sie wyspac bo z rodzina na groby jedzie.

Caly czas ogladala na dvd na wspolnej i miala mnie w dupie. Kiefy zaczelam zygac to pierwsze co chwycilam to pojemnik na narzedzia ... wyobrazcie sobie jaka bure za to zgarnelam bo przeciez trzeba bylo poprosic o nerke.

Podawala mi jakies zastrzyki ,kroplowki i nie chciala powiedziec co to i na co to ... dopiero na wypisie moglam poczytac

Bez uprzedzenia mnie zaczela mi robic masaz szyjki macicy . Ja myslalam ze mnie bada jak krowe i poprosilam grzecznie zeby byla delikatnejsza bo bardzo boli. Obrazila sie i nie przychodzila przez godzine ... moja mama musiala ja prosic i przepraszac zeby do mnie przyszla.

Ja sie tej baby balam bo czulam sie bezbronna. Co byscie zrobily na moim miejscu ?

Ostatnia edycja:
Najlepszy jest olejek rycynowy.

W szpitalu w którym rodzilam syna tez nie było. Bo był tylko jeden anestezjolog, bo nie zawsze mógł przyjechać, bo coś tam a jak się upre to musze zapłacić i pamiętam, że walnął mi taką cenę, że stwierdziłam "obejdzie się"[emoji14]Także niestety... coś co powinno być standardem nadal jest opcja która z dumą wymienia się na plakacie, że "u nas można rodzic bez bolu".

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra!

Dziewczynki,
wpadam na szybko zameldować, że pod moim sercem noszę zdrowego Synka!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteśmy przeszczęśliwi:) Będzie upragniona Parka:)
Odebrałam dziś paczkę w C&A z pierwszym bodziakami "neuralnymi" ale zaraz nie wytrzymam i zamówię coś w NEXT:D
Gratulacje! [emoji4] Kolejny chlopaczek! [emoji4]

Dziewczynki dziękuję za kciuki pomogły hehe bo synuś ma się dobrze waży 470g wszystko ma na swoim miejscu i zdrow jak rybka [emoji4] jestem bardzo szczęśliwa! Następna wizyta 2.12 no i czeka mnie glukoza :( bleee no ale jak mus to mus .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój ma 473gr! Równo rosną! [emoji4] Super ze jest wszystko w porzadku! [emoji4]

Ostatnia edycja:
Wyobrazcie sobie taka sytuacje. Z zycia wziete bo to z mojego porodu i o mojej poloznej ( zostala zwolniona po licznych skargach na jej zachowanie ).

Rodzilam z ostatniego pazdziernika na pierwszego listopada i pierwsze co mnie opierdolila ze ona nie ma ocjoty byc tu ze mna bo wolalaby sie wyspac bo z rodzina na groby jedzie.

Caly czas ogladala na dvd na wspolnej i miala mnie w dupie. Kiefy zaczelam zygac to pierwsze co chwycilam to pojemnik na narzedzia ... wyobrazcie sobie jaka bure za to zgarnelam bo przeciez trzeba bylo poprosic o nerke.

Bez uprzedzenia mnie zaczela mi robic masaz szyjki macicy . Ja myslalam ze mnie bada jak krowe i poprosilam grzecznie zeby byla delikatnejsza bo bardzo boli. Obrazila sie i nie przychodzila przez godzine ... moja mama musiala ja prosic i przepraszac zeby do mnie przyszla.

Ja sie tej baby balam bo czulam sie bezbronna. Co byscie zrobily na moim miejscu ?
Straszne! Oby żadna z nas na taką nie trafiła! Ja bym chyba gonila męża żeby zalatwial kogoś innego!

U nas kazda proba dostania znieczulenia czy za doplata czy nie konczy sie slodkim " anestezjolog zajety"
Strasznie przykre! Ale jakis czas temu był reportaż o szpitalu w którym anestezjolog pracował do 14 i jeśli rodzaca chciała otrzymać znieczulenie to musiała rodzić w godzinach jego pracy. Hehe cwaniaczki! W takich sytuacjach cieszę się ze mieszkam w Warszawie bo jest tu mimo wszystko większy wybór szpitali!

reklama
Strasznie przykre! Ale jakis czas temu był reportaż o szpitalu w którym anestezjolog pracował do 14 i jeśli rodzaca chciała otrzymać znieczulenie to musiała rodzić w godzinach jego pracy. Hehe cwaniaczki! W takich sytuacjach cieszę się ze mieszkam w Warszawie bo jest tu mimo wszystko większy wybór szpitali!

Miec wybor to by byla super perspektywa :D

Do góry