reklama

Marcowe mamusie 2017

No na rodzinę męża nie liczę... od mojej też nie chcę doić, więc liczymy tylko na siebie, każdy ma swoje wydatki :/ plus, że 13stkę dostanę niepełną, bo zwolnienie, ale za 8 miesięcy to zawsze coś... Ł. dostaje w grudniu też premię... więc będziemy zbierać...

A skąd ręczniczki zamawiałaś pokażesz? Ja myślę o tych z Ikei, bo jakościowo chyba są spoko, nie są twarde po praniu :/ 2 sztuki zamawiałaś?

reklama
Chyba złapał Cie podły nastrój przy tej pogodzie. Pamiętaj ze takiemu niemowlaczkowi niewiele potrzeba, tylko ogrom miłości. Wiele wydatków można wogole uniknąć bo są to rzeczy zbędne, a na reszcie zaoszczędzić kupując właśnie używane, a wcale nie gorsze. Dacie radę!!!
no jakaś zła aura mi się udzieliła :(
ciuszki mam używane, śpiworek do spania, skarpetki, kombinezon na start jest, trochę zabawek dostałam, jakieś pozytywki, więc coś tam mamy...

A przewijaka w ogole nie kupujemy:) ladna matke do przewijania kupie i bede kladla na lozku:)

f2w3d5qpqa2v2bbt.png
no my tą komodę chcemy, bo miejsca mało w szafkach a tam coś też można włożyć, a że tak skonstruowane, że przewijak na górze można położyć to na plus ;) bo na oddzielny już miejsca by nie starczyło...

Czarrownica jeśli stracilas pracę będąc już w ciąży, nawet gdy o tym jeszcze nie wiedział aż, to możesz iść do sądu pracy i pracodawca nie może Cię zwolnić. Oczywiście jeśli to był etat. Nie zagwarantuje Ci to że po powrocie z urlopu będziesz nadal miała pracę ale przynajmniej byłyby pieniążki z zusu. Tak na marginesie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Tak naprawde jesli jest umowa o prace na czas okreslony zostala by przedluzona do porodu, a pozniej zasilek z zus w wysokosci 80% pensji...jesli byla na czas nieokreslony mialabys jeszcze macierzynski.
Na poczatek powinnas zaniesc zaswiadczenie do pracy ze bylas w ciazy zanim stracilas prace, jesli nie uznaja wtedy mozesz zglosic to do sadu

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry