wszystkozajete
Moderatorka
Biore tez 3x dziennie aspargin wczesniej tez bralam ale nie dawał sam rady stąd dołączenie nospy... pomysle nad ograniczeniem nospy![]()
On ma malutka dawkę magnezu. Kup asmag forte albo magne b6 forte ewentualnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biore tez 3x dziennie aspargin wczesniej tez bralam ale nie dawał sam rady stąd dołączenie nospy... pomysle nad ograniczeniem nospy![]()
niestety nic od nikogo, u brata teraz się synek urodził i wszystko przejęli...Spokojnie Paulyna jeszcze trochę nam czasu zostało ogarniecie. Wszystko macie do kupienia? Od nikogo nic nie dostaniecie?
ciuszki już mam w większości, ale właśnie meble, wózek, nosidełko + baza, materac do łóżeczka, pościele, prześcieradła, ręczniki... no jest tego tak dużo, a gdzie jeszcze pielęgnacjaPaulyna niedoluj sie. Zacznij powoli kupować a będzie później łatwiej, na ciuszkach można kupić dużo fajnych rzeczy. Na olx jest mnóstwo ogłoszeń więc też można upatrzec za niewielkie pieniadze. Ja też się dolowalam bo straciłam pracę tydzień przed zrobieniem testu. Ale staram się powoli kompletowac tak żeby wydatki rozłożyć na kazdy miesiąc I jakoś to będzie, ważne aby mieć najpotrzebniejsze rzeczy na początek.
Dacie radę! Na pewno! Nie martw się! Będzie dobrze! My też mamy wszystko do kupienia! Nie jesteś sama w takiej sytuacji!Ech a mnie dołek złapał, że nie podołamy finansowo z całą tą wyprawką![]()
wiem o tym, tylko oszczędności nie wiele, a jak podliczyłam koszta to... nie wiem chyba zacznę zastanawiać się nad używanym wózkiem ;(Dacie radę! Na pewno! Nie martw się! Będzie dobrze! My też mamy wszystko do kupienia! Nie jesteś sama w takiej sytuacji!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom