wszystkozajete
Moderatorka
Kleinekatia a bierzesz magnez? U mnie twardnienia przeszły po wprowadzeniu asmagu forte 3x2 po kilku dniach. A nospę bym brała na Twoim miejscu doraźnie, jak się stawia albo czujesz, że będzie a nie na wszelki wypadek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki Paula to popełniałam kilka błędów z niewiedzy bo nigdy mi nic nie dolegało. A Ty z tym serduszkiem to tak poważnie?
Dobrze ze wszystko jest w porzadku! Niestety ciaza jest obciążeniem dla całego naszego organizmu! Dobrze ze jesteś pod odpowiednią opieką! [emoji4]Jestem po operacji na sercu. Nie czuje się w tej dziedzinie ekspertem ale coś tam sie nauczyłam. Teraz jeszcze więcej się tym interesuję bo CIĄŻA i serce...hmmmm....to budzi niepokój. Ale wszystko jest ok.
A jak się czujesz? Brzuszek rośnie? [emoji4]Przepraszam dziewczyny ale byłam bez internetu przez tydzień. Mała awaria [emoji22]
Mały szaleje jak nie wiem co [emoji7]
Kopniaki już są coraz silniejsze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biore tez 3x dziennie aspargin wczesniej tez bralam ale nie dawał sam rady stąd dołączenie nospy... pomysle nad ograniczeniem nospyKleinekatia a bierzesz magnez? U mnie twardnienia przeszły po wprowadzeniu asmagu forte 3x2 po kilku dniach. A nospę bym brała na Twoim miejscu doraźnie, jak się stawia albo czujesz, że będzie a nie na wszelki wypadek.

Mam tak samo!!! I to tez moja druga ciaza. Stoje i zamiast sie myc gabka to po prostu sie drapie przez 10 minut. Myslalam ze to wina temperatury bo u mnie strasznie goraco, ale jak widac nie. Wybiore sie do lekarza jutro to dam Ci znac co stwierdzil.