reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja te bym sobie odpuściła ale sie okazało ze tu podczas ciąży jest jednym obowiązkowych szczepień...
A tak na inny temat to powiedzcie jak wam wyliczano w którym tygodniu ciąży jesteście według obliczeń mojej położnej i wcześniej lekarza rodzinnego to obecnie jestem w 26 tyg ale pare tyg temu zainstalowałem aplikacje happy baby która pokazuje rozwój i wszystkie informacje i dziś sprawdzałam w ustawieniach i sie okazało ze błąd był 31 maja miałam pierwszy dzień miesiączki i jak położne wyliczały to termin mam na 2 marca ale według tej aplikacji to nie możliwe bo jak wpisze termin porodu 2 marzec to momentalnie zmienia mi sie automatycznie pierwszy dzień miesiączki na 26 a jak wpisze 31 to termin mi wyskakuje 7 marca wiec juz trochę zgłupiałam...

Hmmm... a to nie wiem, ja liczac od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki 29 maj mam termin wyliczony na 5 marzec ale usg mowi że to bedzie 27/28 luty :)

Pochwale Wam sie zakochalam sie w slicznej włóczce ale nie umiem dziergac ale znalazlam na facebooku "Dziergi Agi" i dziewczyna w 2dni zrobila mi sliczny komin z tej włóczki! :D
20161124_142136-1.jpg

Załączniki

• 20161124_142136-1.jpg
    20161124_142136-1.jpg
    271,9 KB · Wyświetleń: 450
To ja tez mam dziwnie i średnio sie tym sugeruje z miesiączki mam termin na 30.03 wiec dzisia mam 22 tydzień.
Z USG mam na 04.04 wiec 21 tydzień i 3 dni, a w aplikacji ze to już 23 tydzień.
Bedzie pod koniec marca, a i tak nie wiadomo która z nas szybciej urodzi, zależy jak dzieciaczki sie będą rozwijać.

Tu na usg mi nic nie mówią nie wiem jak duży maluszek ile wazy...dlatego muszę sie udać jutro do położnej i dowiedzieć sie czy na następnej wizycie będę mieć robiony scan czy znowu usg...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry