Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie dlatego muszę wiedzieć mniej więcej co z mieszkaniem bo szczerze u nas w pokoju na takie łóżeczko nie będzie miejsca a gdzie jeszcze komoda dla małego przewijak itp...a tez z kasa za bardzo nie mamy jak szaleć...a tu jeszcze kosmetyki do pielęgnacji małego jeszcze dla mnie rzeczy na czas po porodzie...maz mówi żeby sie nie martwić ale jak jak sie nie daNo ja myslalam ze przeprowadzac sie bede najwczesniej po porodzie jakis czas [emoji23] cos poszlo inaczej haha[emoji12] ale lozeczko i wieksze gabaryty zamowie jak bedziemy wiedziec gdzie zamieszkamy...bo nie wiemy...mamy czas do 10.01.
To 2lozeczko sie P spodobalo w sklepie i kminimy teaz nad nim i na tym co kiedys wrzucalam pierwsze.
Ale to twoje 1mega ale tez wiecej miejsca zajmie.
![]()
Witaj w klubie mi dochodzi do tego prężenie sie małego wiec w dodatku jeszcze brzuchHejco za okropna noc za mna...
Tez mecza was dusznosci ? Jakbym nie lezala/siedziala to ciezko Mi sie oddycha ,jakbym miala kamien na klatce piersiowej
Moja corcia postawila sobie za zadanie polamac mi zebro ... juz teraz kopie w punkt a jak bedzie wieksza i silniejsza to sie boje tych kopniec prosto w zebro... moze jakos sie innaczej ulozy to tak bolec nie bedzie.Witaj w klubie mi dochodzi do tego prężenie sie małego wiec w dodatku jeszcze brzuch
Ja mam -6,25 na oba oczy z tym ze mama juz powiedziala ze jak bede miec naturally porob to moze mi sie bardzo pogorszyc badz w najgorszym wypadku moge stracic wzrok...mi na szczęście synuś nie kopie w zebra jedynie nóżki czuć nad biodrem...Aniu a jaka masz wadę wzroku?
Mi na szczęście duszności nie dokuczają, ale jak cały dzień nic nie zrobię to spac nie mogę![]()
Właśnie dlatego pytałam bo tez mi sie wydawało, ze wada wzroku nie jest przeciwwskazaniem.
Już po wizycie. Wyniki krwi, moczu bardzo dobre. Cukrzycy brak, szyjka trzyma. Wciąż będziemy mieli córeczkęale dziecko raczej małe bedzie- póki co ma ok 600 gram.