girlwhoknowsbetter
Początkująca w BB
o to moze sie jutro przejde do pepco 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wierz mi ze maz juz próbował gadać najczęściej jest to sprawka dwóch tych samych osób męża Polki co tez tu mieszka z 5-cio miesięcznym dzieckiem i jego byłego szefa jej maz pracuje nocami wiec jak przychodzi to robi sobie jedzenie i nie sprząta czasem jak wraca to towarzyszy mu jego szef wiec wtedy ani jeden za sobą nie sprzątnie...ja ostatnio chcąc w kuchni zjeść śniadanie najpierw musiałam posprzątać z blatu i stołu i tak te naczynia i resztki leżą na błędzie koło pieca...ja czasem mam problem z posprzątaniem u nas w pokoju bo jak mnie plecy bolą i jak mały sie napnie to nawet schylic sie nie da...a jakby im powiedzieć o położnej to by stwierdzili ze do nas przychodzi wiec nam powinno zależeć na czystości...tak to właśnie ze względów zdrowotnych to ja miałam mieć cc ale mam w styczniu 9 mieć konsultacje czy ze względu na mikrogruczolaka będę mieć o to sie nie boje bo jest nieczynny bardziej martwi mnie wada wzroku...właśnie z tym mieszkaniem różnie może być bo tu tak tanio nie ma a same wiecie ze wyprawka musi buc gotowa ja od dwóch dni mam przeczucie ze mały nie będzie czekać to marca...od paru dni tak sie napina ze od pępka w górę na całości brzucha mam twarde jak kamień...Dla mnie pierwsze jest boskie
A co tak syfia? Nie da sie z nimi pogadać ze bedzie pielęgniarka przychodziła i żeby sie trochę ogarneli?
Właśnie roznie to moze być z tym porodem a na kiedy Ania masz termin? I Ty nie miałaś mieć cesarki?