mama_NS
Fanka BB :)
Justyna mam juz te gratisy i jeszcze z jakiejs jednej firmy
hipp czy cos.
Ania pogadaj z nim i niech ci powie wszystko na spokojnie a nie...nie powinien cie denerwowac...nie zakladaj odrazu najgorszego. Moze mu sie zmieni i pojdzie po rozum do glowy...moze jak urodzisz to jak zobaczy to oprzytomnieje? A moze faktcznie lepiej byloby wrocic do pl...moze jak zateskni to przyjedzie albo sie ogarnie? ?moze nie ma.sensu mu dawac szansy przywitania dziecka na swiecie...teraz o nie nie dba tak cie denerwujac.na SR bylo jak to mocno dziala na dzieci i kobita uswiadamiala naszych Panow co moga robic i jak na nas i dziecko działać.
Zawsze mozna wrocic droga ladowa ale zdeka niewygodnie i dlugo...
Szyjke mi bada palcami i mierzy tym dopochwowym usg. W sumie prawie co wizyte usg a zawsze paluchami.
Katherinne.i ze zostawia cie tam czy wtedy bd decydować? Dobrze w sumie jakbys zostala bo codzienna obserwacja by byla.
Bylam dzisiaj na wizycie i u poloznej. Inf od poloznej
Mam juz jedno ktg na pamiatke do albumu
i z ciekawych rzeczy ktore mowila to o zoltaczce fizjologicznej(?)ze trwa do 14dni po porodzie i dziecko jasnieje od nog. Ze wtedy najbardziej powinno byc wystawione na swiatlo dzienne a nie w kacie pokoju zakryte. 20St w pokoju to dobra temp,ze dziecko chudnie tak10%wagi z ktora sie rodzi i do tych 14dni powinno wrocic do tej wagi. Ze dziecie nie ma teraz tak wysysanego z nosa tego co przyswoilo w nas tylko sol na patyczek i przeczyszczone a na brzusiu jak lezy to wykicha cos i nawet.ab tym rzygnie.hm...co jeszcze...wiercilo sie tak ze masakra[emoji12]
Jeszcze.mi mowi ze moze mi pożyczyć wage dla dziecka jak chce bo ma 2to jej mowie ze nie bo bd caly czas ważyć [emoji12]8-10karmien w ciagu dnia jakos tak..hmm..
Ania pogadaj z nim i niech ci powie wszystko na spokojnie a nie...nie powinien cie denerwowac...nie zakladaj odrazu najgorszego. Moze mu sie zmieni i pojdzie po rozum do glowy...moze jak urodzisz to jak zobaczy to oprzytomnieje? A moze faktcznie lepiej byloby wrocic do pl...moze jak zateskni to przyjedzie albo sie ogarnie? ?moze nie ma.sensu mu dawac szansy przywitania dziecka na swiecie...teraz o nie nie dba tak cie denerwujac.na SR bylo jak to mocno dziala na dzieci i kobita uswiadamiala naszych Panow co moga robic i jak na nas i dziecko działać.
Zawsze mozna wrocic droga ladowa ale zdeka niewygodnie i dlugo...
Szyjke mi bada palcami i mierzy tym dopochwowym usg. W sumie prawie co wizyte usg a zawsze paluchami.
Katherinne.i ze zostawia cie tam czy wtedy bd decydować? Dobrze w sumie jakbys zostala bo codzienna obserwacja by byla.
Bylam dzisiaj na wizycie i u poloznej. Inf od poloznej
Mam juz jedno ktg na pamiatke do albumu
Jeszcze.mi mowi ze moze mi pożyczyć wage dla dziecka jak chce bo ma 2to jej mowie ze nie bo bd caly czas ważyć [emoji12]8-10karmien w ciagu dnia jakos tak..hmm..