Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze !!!Dziewczyny, ilość wód płodowych się nie poprawiła, lekarka mówi, że jej zdaniem to przedwcześnie starzejące się łożysko i musimy trzymać rękę na pulsie, bo może być potrzeba szybszego zakończenia ciąży. Jutro mam się stawić w szpitalu i zdecydują, co ze mną zrobić.
ja mimo że dzieci jeszcze nie mam, to jestem też zwolenniczką im mniej tym lepiej, niż pakować chemię w małe ciałkoJa też jestem zwolenniczką minimalizm kosmetycznego w pielęgnacji dziecka.
czyli mam sie bać czy nie bać?:dHej
Katherina trzymam mocno kciuki daj znac!
Justynka dobry chłop
Wczoraj miałam na SR cesarskie cięcie. Jestem mile zaskoczona sposobem w jaki położna opowiadała o zabiegu. Mówiła o wskazaniach medycznych do cesarski i pózniej na jakim etapie porodu naturalnego moze jeszcze odbyć sie cesarka i dlaczego. Opisała krok po kroku zabieg. Znieczulenie. Powikłania po znieczuleniu i po zabiegu. Bardzo fajnie![]()