Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja musze mieć żel z kwasem mlekowym. Inaczej albo infekcja intymna albo pęcherza :/A propos żeli do higieny intymnej, pomijając fakt, że wiele kobiet wpakowują w nawracające grzybice, wg niedawno wykonywanych badań zwiększają ryzyko raka szyjki macicy. Podobno najlepiej podmywać się samą wodą, a jak zachodzi potrzeba to od czasu do czasu szarym mydłem. Po porodzie szare mydło również sprawdza się najlepiej, wspomaga szybsze wygojenie ran.
Katherinne trzymaj sie...bd wszystko dobrze...ja jeszcze wogole tu ktg robionego nie miałam....domyślam sie jedynie jaki był powód dzisiejszego zachowania...pewnie znowu nie unia spać i oglądał film do pozna i pewnie poszedł ok 4 spać a ja go o 6.30 budziłam na badanie krwi...muszę tylko zapytać tego Polaka z którym pracuje aby sie dowiedział czy w końcu zrobił te badanie krwi bo póki co mojemu nerwy przeszły a nie chce zaczynać tematu póki z pracy nie wróci

mam tak samo...Kleinekatia super zdjęcia, mi się czyjeś podobają ale sama sobie się z brzuchem niestety nie podobam