Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po prostu te schody nie są niczym wypełnione musieli tylko dać jakieś deski które juz dawno spróchniały i watę aby ocieplić i kafelki akurat jak sie odwróciłam i wychodziłam z piwnicy pod prawa noga sie zapadłam najpierw sądziłam ze tylko kafelki ale potem sie zrobiła taka dziura ze szok gdybym wpadła do środka to nie dość ze nie wiadomo jak ja bym z tego wyszła to napewno tego dnia miałabym cc aby dziecko nie ucierpiało...wczoraj kilka godz w szpitalu dziś po szkole rodzenia tak samo bo mały przez większość dnia nie ruszał sie ale na ktg wyszło wszystko wporzadku i ze normalnie sie rusza i po prostu ja może z tych nerwów i stresów nie czuje wyraźnie...do tego cały prawy bok boli tzn ten z którym wylądowałam w dziurze dobrze ze mam męża który trochę siły ma bo nie wiadomo jakby sie to skonczyloJustyna5789; nie mieliśmy w domu. Rodzice pomagali z obiadami np. Ja 2 tyg zabroniłam gościom przychodzić nawet bo bałam sie zarazków na starcie i stwierdziłam ze z tych odwiedzin dziecko pożytku nie ma a zabawka nie jest wiec musza wszyscy zrozumieć. To był czas dla naszej trójki.
Ania: a jak to sie stało ze sie kafelki załamały i w ta dziurę wpadłaś?
Mama_90: witamy :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk