Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na NFZ niestety. Tylko na te 3 ważne usg chodziłam prywatnie...To faktycznie dziwnie:/ a prywatnie chodzisz? Czy NFZ nasz kochany?
Mój lekarz na wszystko zwraca uwagę az ja mam wrażenie, ze przesadza![]()
Na NFZ niestety. Tylko na te 3 ważne usg chodziłam prywatnie...
Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy po czym poznać czy juz sie zbliża poród jeśli sie nie ma żadnych z podstawowych objawów... mały dziś mi tak nisko siedzi ze czuje go przy jajnikach i wierci sie strasznie...nie wiem czy dzwonić do położnej i iść aby mi sprawdzili czy czasem mały juz sie nie wybiera do nas... dodam ze właśnie zaczął mi sie 36 tydz i nie mam pewności co do ułożenia małego...
U mnie jeśli chodzi o USG i badania to też jest ok bo ciągle mnóstwo badań zleca i USG ze zdjęciem mam co miesiąc, inna sprawa że ona nie do końca potrafi obslugiwac to USG . Opuchlizne tez zawsze sprawdza, pyta jak się czuje itd ale coś tak ponad standard to już ciężko jest..A u mnie na nfz super od samego pocZątku i narzekac nie moge.juz13wizyt mialam a tylko 2razy nie zrobil mi usg i sluchal dyrektorem. Oglada zawsze wszystko na fotelu nawet na nogi zwraca uwage bardzo czynie puchna nawet troszke i badan mi juz tyle zlecil ze masakra.jak cos my powiem to odrazu badania zeby sie upewnic. A na watrobe dal mi nawet 2razy blisko sb bo niby dobre wyniki a jednak chcial sie daleh upewnic. W sunie zalezy na kogo sie trafi.ja chodze do niego od lat i nie zrezygnowalam z niego.
Jak masz uczulenie to nie wiem czy w ogole teraz zrobią ci badanie??
Mozna?
A co u Ciebie polecali do noska?Roznie można trafić. Szkoda ze sie nie interesuje.
Dzień dobry dziewczyny. Ja już pobiegalam z psem bo inaczej tego nazwać nie mogę. Teraz odpoczywam
Wczoraj byłam na SR-kąpiel noworodka. Pokazywali co do kąpieli, nie polecali firm kosmetycznych, tylko żeby wybierać jak najmniej chemii. Jak chwytać takiego maluszk, super ogólniejedynie czego nie polecała położna to gruszki do noska i tych aspiratorow do odkurzacza.