Justyna5789
Fanka BB :)
Ja tez rano sprawdze, bo tez od dłuższego czasu unikamy się z wagą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobię to jutro z rana obym nie zapomniałajak tam u Was?
To nie jest duze odstepstwo... a podasz jeszcze raz nazwe albo linka jaki to termometr? DziekiTestuję go cały czas i mam mieszane uczucia. Tzn. temperaturę powietrza pokazuję chyba dobrze, bo zgadza się z domowym termometrem. M. jak mierzył sobie to pokazał za pierwszym razem 36,2 zmierzyliśmy elektronicznym odrazu i niby tak samo pokazał, mi pokazuje dzisiaj 36,8 a 2 dni temu 36,6 przy drugim podejściu 36,5. Także teoretycznie wszystko by się zgadzało, ale na razie mam taki niedosyt, że za każdym razem pokazuje inaczej, chociaż są to małe odstępstwa![]()
Link do: Geratherm Termometr Non Contact 1 Sztuka - Ceny i opinie - Ceneo.plTo nie jest duze odstepstwo... a podasz jeszcze raz nazwe albo linka jaki to termometr? Dzieki![]()