Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dowiedz się przy najbliższej okazji o wymiary. Kamień do 1 cm można urodzić. Od 1cm kwalifikuje się na rozbijanie (tak przynajmniej do tej pory było)Potwierdzili ze są i sprawdzili od razu druga nerkę a jak pytałam jakie rozmiary to powiedziano mi ze położne i lekarz będą mieć wyniki w systemie w komputerze to wglądu...
Ja mam Microlife bezdotykowy i mnie wkurza. Wystarczy, ze bateria ma już mniejsza moc albo coś mu odwali i np.pokazuje gorączkę której nie ma. Najbardziej ufam rteciowym został mi jeden i dbam o niego jak o sztabke złotaTestuję go cały czas i mam mieszane uczucia. Tzn. temperaturę powietrza pokazuję chyba dobrze, bo zgadza się z domowym termometrem. M. jak mierzył sobie to pokazał za pierwszym razem 36,2 zmierzyliśmy elektronicznym odrazu i niby tak samo pokazał, mi pokazuje dzisiaj 36,8 a 2 dni temu 36,6 przy drugim podejściu 36,5. Także teoretycznie wszystko by się zgadzało, ale na razie mam taki niedosyt, że za każdym razem pokazuje inaczej, chociaż są to małe odstępstwa![]()