reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A ja jeszcze 2 dni temu miałam tylko zachcianki na słodkie. Teraz jak na razie przeszło. Dobrze by było gdyby to była dziewczynka. Bardzo byśmy się cieszyli z dziewczynki bo mamy już synka. Zresztą mąż jak byłam w pierwszej ciąży chciał dziewczynkę. A ja od samego początku czułam że będzie chłopiec. A z synem bardziej miałam zachcianki na słone, kwaśne, pikantne. Słodkie mnie nie ciągnęło. Może to jakiś znak.

Ja z córką nie jadłam słodkiego, z synem jadłam więc żaden wyznacznik...
A dzisiaj obiadek:
1468842326-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Agnieszka ja w 1szej ciazy tez czułam, ze bedzie synek, teraz w ogole jakos o tym nie mysle, ale tez raczej mysle, ze synek moze byc, z drugiej strony mam wszystkie ciuszki chłopięce i tone autek w domu, wiec nie musiałąbym specjalnei nic kupowac.
Carolajna mniam mniam, jadłabym :) u mnie dzis na obiad nalesniki z serem ;p

Agnieszka ja w 1szej ciazy tez czułam, ze bedzie synek, teraz w ogole jakos o tym nie mysle, ale tez raczej mysle, ze synek moze byc, z drugiej strony mam wszystkie ciuszki chłopięce i tone autek w domu, wiec nie musiałąbym specjalnei nic kupowac.
Carolajna mniam mniam, jadłabym :) u mnie dzis na obiad nalesniki z serem ;p
Ja po synku też mam tonę ubranek i masę samochodzików a więc jak będzie chłopiec to wszystko będzie. Ale mam nadzieję i jakoś czuję że raczej będzie dziewczynka.

Ja chciałabym córeczke,mimo,że już jedna w domu mam [emoji4]narazie przeżyć żadnych brak,choć nie ukrywam,że bardzo chciałabym już wiedzieć co będzie,oczywiście najważniejsze by było zdrowe,ale nie oszukujmy się każdy ma jakieś swoje typy [emoji6]w 13tyg idę pod koniec sierpnia na usg prenatalne spróbuję podpytać lekarza ale wątpię że ba tak wczesnym etapie coś mi powie,w 1 ciąży dopiero na polowkowym się dowiedziałam ,w sumie podejrzewam,że niektórzy lekarze nie chcą też tak wcześnie mówić żeby nie mylić pacjentki

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jak tam u Was z objawami ? Mnie strasznie piersi bolą w nocy i z rana. W dzień jest ok. I nudności mnie czasami męczą z rana (w sobotę i niedzielę mnie strasznie męczyły). Dzisiaj jak na razie jest dobrze. A w pierwszej ciąży bezobjawowo.

nela u mnie w 13 tc na prenatalnych wlasnie juz bylo widac, ze raczej synek, ale wiadomo nie na 100%
Agnieszka mnie piersi bardzo urosły i nie wiem czemu ale strasznie mnie swedzi skóra na piersiach własnie, mozliwe ze wlasnie od rozciagnięcia. Oprócz tego ciagle bym spała, ale ja w ogole jestem spioch :) czasem jest mi troszke niedobrze, ale nie zawsze i o roznych porach dnia.

reklama
Ja chciałabym córeczke,mimo,że już jedna w domu mam [emoji4]narazie przeżyć żadnych brak,choć nie ukrywam,że bardzo chciałabym już wiedzieć co będzie,oczywiście najważniejsze by było zdrowe,ale nie oszukujmy się każdy ma jakieś swoje typy [emoji6]w 13tyg idę pod koniec sierpnia na usg prenatalne spróbuję podpytać lekarza ale wątpię że ba tak wczesnym etapie coś mi powie,w 1 ciąży dopiero na polowkowym się dowiedziałam ,w sumie podejrzewam,że niektórzy lekarze nie chcą też tak wcześnie mówić żeby nie mylić pacjentki

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciąży też dosyć późno dowiedziałam się płci. Też coś koło polowkowego USG. Za pierwszym razem mały miał rękę między nogami, a na kolejnej wizycie obrócił się plecami :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry