gosiak_
Zaangażowana w BB
Wszystko co słodkie jest bleee. Nawet owoce. Za to na warzywa mam jazdę
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrowa jazda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko co słodkie jest bleee. Nawet owoce. Za to na warzywa mam jazdę
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po synku też mam tonę ubranek i masę samochodzików a więc jak będzie chłopiec to wszystko będzie. Ale mam nadzieję i jakoś czuję że raczej będzie dziewczynka.Agnieszka ja w 1szej ciazy tez czułam, ze bedzie synek, teraz w ogole jakos o tym nie mysle, ale tez raczej mysle, ze synek moze byc, z drugiej strony mam wszystkie ciuszki chłopięce i tone autek w domu, wiec nie musiałąbym specjalnei nic kupowac.
Carolajna mniam mniam, jadłabymu mnie dzis na obiad nalesniki z serem ;p
Ja w pierwszej ciąży też dosyć późno dowiedziałam się płci. Też coś koło polowkowego USG. Za pierwszym razem mały miał rękę między nogami, a na kolejnej wizycie obrócił się plecamiJa chciałabym córeczke,mimo,że już jedna w domu mam [emoji4]narazie przeżyć żadnych brak,choć nie ukrywam,że bardzo chciałabym już wiedzieć co będzie,oczywiście najważniejsze by było zdrowe,ale nie oszukujmy się każdy ma jakieś swoje typy [emoji6]w 13tyg idę pod koniec sierpnia na usg prenatalne spróbuję podpytać lekarza ale wątpię że ba tak wczesnym etapie coś mi powie,w 1 ciąży dopiero na polowkowym się dowiedziałam ,w sumie podejrzewam,że niektórzy lekarze nie chcą też tak wcześnie mówić żeby nie mylić pacjentki
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom