Truskawka89 liczę w takim razie,że może uda się w 13tyg czegoś dowiedzieć [emoji7]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja od kilku dni mam tragiczna ...pryszcz na pryszczu...
Dżol ja na pierwszej wizycie byłam wg om 5.2, wg usg 6 tyg i serduszka jeszcze nie było ale był juz zarodek. Za 1,5 tyg mialam sie zgłosić czyli dzis.
Ja chyba mam anginę [emoji25] gardło boli gorączka rośnie kurde No !!!!!! Oby tylko z maluszkiem nic sie nie stało. Jadę wcześniej moze mnie przyjmie w sumie tylko usg mam mieć...
![]()
Z córką dowiedziałam się o płci w 6mc bo się chowała.Ja chciałabym córeczke,mimo,że już jedna w domu mam [emoji4]narazie przeżyć żadnych brak,choć nie ukrywam,że bardzo chciałabym już wiedzieć co będzie,oczywiście najważniejsze by było zdrowe,ale nie oszukujmy się każdy ma jakieś swoje typy [emoji6]w 13tyg idę pod koniec sierpnia na usg prenatalne spróbuję podpytać lekarza ale wątpię że ba tak wczesnym etapie coś mi powie,w 1 ciąży dopiero na polowkowym się dowiedziałam ,w sumie podejrzewam,że niektórzy lekarze nie chcą też tak wcześnie mówić żeby nie mylić pacjentki
Siedzę i czekam w poczekalni, jechałam tak szybko i z takim przejęciem ze zatrzymała mnie policjaprawie sie poryczalam i mowie ze jestem chora z gorączka i jadę do lekarza serduszko podglądać a on na to dobra spisze panią i pani pojedzie Bo dzis sie urodził mój chrześniak [emoji3][emoji3][emoji3]i jeszcze powiedział ze rozmawiał z lekarzem i na na pewno jest wszystko dobrze
uffff miałam szczęście .. Teraz tylko zeby było wszystko ok na usg .
Co do płci to my bardzo chcemy synka, mąż marzy zeby w końcu autka kupować a nie same lalki i konikiale gdyby była córeczka to tez będziemy sie cieszyć, wstępnie mamy juz nawet imię. Ja jednak czuje ze to bedZie synek, z córeczka wiedziałam od razu ze to dziewczynka.
![]()
Duzo osob przed Toba? Uwazaj na drodze jak bedziesz wracac bo wariatow nie brakuje.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki oddychaj głębokoJedna osoba juz weszła, zaraz ja
![]()