Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najwazniejsze pozytywne myslenie a nie negatywne nastawienie i dobijanie siebie samemuAnia nie tylko Ty będziesz tu miała pierwsze dziecko, ale tylko Ty tak panikujesz. Każda z Nas chciała by mieć już poród za sobą bo wszystkie sie boimy. Niezależnie czy to pierwsze dziecko czy dziesiąte. Zawsze jest jakaś obawa także nie ma co sie nakręcać.
Ja najbardziej panikuje jak czegoś nie wiedzialam i się dowiaduję. Jak to napisałam w jednym z pierwszych postów "książek tyle a człowiek nadal glupi".Ania nie tylko Ty będziesz tu miała pierwsze dziecko, ale tylko Ty tak panikujesz. Każda z Nas chciała by mieć już poród za sobą bo wszystkie sie boimy. Niezależnie czy to pierwsze dziecko czy dziesiąte. Zawsze jest jakaś obawa także nie ma co sie nakręcać.
A ja bym chętnie schowała mojego maluszka do brzucha, żeby sobie chłopak spokojnie rósł do tego planowego dnia kobietTez juz bym chciała urodzic.. nawet dziś bym mogla iść.. znudziło mi się ciazowanie
Oooo jejku.. spanie na brzuchu ale ja tęsknię za tym [emoji7][emoji7][emoji7]Ja bym chciala porod miec za soba i zeby nie bolalo tak strasznie rodzenie jak strasza. I chcialabym polozyc sie w lozku na brzuchu!![]()
No, właśnie - straszą.Ja bym chciala porod miec za soba i zeby nie bolalo tak strasznie rodzenie jak strasza