Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!! [emoji8][emoji8][emoji8]Krol Julian przyszedl na swiat o 3
Waga 3940 dlugosc 59cm
Pierwszy porod byl latwiejszy, krotszy i mniej bolesny. Ale najwazniejsze ze juz po
U mnie to samo jak tygrys dosłownie. Malec tylko by ssal i ssal nie wiem jak go uspokoić. On czasem nie je tylko poprostu ssie. A tu nawet jeszcze nie ma tego właściwego mleka a prince Oliver lubi przed i w trakcie zmiany pieluszki jeszcze raz [emoji23]Moja przed. Więc musimy się przebrać co by z brudna pielucha nie siadać do stołua to frustruje i potem rzuca się na cyca jak tygrys
[emoji23]
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję [emoji323]Krol Julian przyszedl na swiat o 3
Waga 3940 dlugosc 59cm
Pierwszy porod byl latwiejszy, krotszy i mniej bolesny. Ale najwazniejsze ze juz po
Moja musiała cumla dostać. Bo też chcę ssać a nie chce żeby leciało. Teraz też pojadla i śpi.U mnie to samo jak tygrys dosłownie. Malec tylko by ssal i ssal nie wiem jak go uspokoić. On czasem nie je tylko poprostu ssie. A tu nawet jeszcze nie ma tego właściwego mleka a prince Oliver lubi przed i w trakcie zmiany pieluszki jeszcze raz [emoji23]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
gratulacje ! <3 jak się miewają mamusia i maluszek?Krol Julian przyszedl na swiat o 3
Waga 3940 dlugosc 59cm