anik.
Mama Krzysia :)
No moja śpi nawet w miarę. Za to wieczorem późno zasypia... Po kąpieli jej się aktywność włącza. Ale jest grzeczna, więc luz
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My dzisiaj pospalysmy do 10Mój tez jest bardziej aktywny po kąpieli i jak w ciągu dnia nie spi to idzie ok 19 i spi do 24 a potem chce sie bawić...dlatego staram sie uspac małego w ciągu dnia chociaż z różnymi rezultatami to wychodzi. Od 8 rano mały nie spi. Spał może z 10 minut a potem pobudka z płaczem.
Ania, jak Cię czytam to zastanawiam się, czy pomiędzy naszymi państwami jest aż taka różnica, czy Ty coś nie tak zrozumialas.
Ciemiaczko pediatra sprawdza palcami jak zarastaTo prawda nie robia usg bioderek. Ale mojego sprawdzaly 3 różne osoby.
1szy raz w szpitalu (nie spodobały jej się małe paluszki u nog bo ma Ollie krzywe hah ale to po tacie takie śmieszne więc pytała czy mojemu to jakoś przeszkadzało powiedział że nie więc ok) później moja polozna i teraz ten health visitor czyli pediatra.
Ja jestem bardzo zainteresowana co i jak więc pytam wszystko co mnie nie pokoi i mi ona powiedziała że sprawdzają długość nóżek i ułożenie skóry na nogach. I jak jest ok to ok a jak coś niepokoi to wysyłają na usg. Mojego kolegi syn coś ich niepokoilo i mial to usg tutaj. Na szczęście wyszło ok.
A ciemiaczko to jak oglądają malca to chyba widać nie trzeba specjalnych badań robić hmm? Nawet nie wiem.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jak sie u was objawial skok rowocowy? Mój mały dziś swiruje bardzo. Łapie cyca trochę pociąga i odrywa się z krzykiem i tak ciągle. Spać nie chce. Tylko chwile na spacerze spał. Juz nie mam pomysłów co mu jest.