Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
130 zł. Najpierw położna robi krótki wywiad, mierzy ciśnienie, waży, zakłada kartę ciąży. Później do pani doktor, która bada szyjkę, robi podglądanko i konsultacja. U dr siedziałam pół godziny.
Ja mam taki: Link do: DUŻA Poduszka ciążowa ROGAL do karmienia +PIELUCHAE to spoko cena, ja u swojego płace 150 plus za każde badanie 50 usg itp.
Dziewczyny, musze kupić sobie rogala do spania, w poprzedniej ciazy miałam i duzo korzystałam i pożyczyłam komuś i nie ma, miałam w zamian dostać cos innego ale prosić sie nie bede .. Takze szukam cos fajnego zeby wygodniej było spacpolecacie cos ??
![]()
Też się do niej zapisze :-)Ja dzisiaj byłam u dr Rebizant, która będzie prowadzić mi ciążę na Żelaznej. Rewelacyjna babka! Zrobiłyśmy podglądanie maluszka, ma już 1.5 cm, wiec nadgania. [emoji4] Są rączki i nóżki. O dziecku mówi "dzidziuś" ,a nie "zarodek". Mogę, a nawet wskazane, jeździć na rowerze ze względu na ryzyko cukrzycy. Mówiła, że sama jeździła do 34tc. [emoji4]
Tylko czeka mnie juz test obciążenia glukozą. Blee :-(
Za 5 tyg między 29.08. a 3.09. mam zrobić usg genetyczne. [emoji4]