Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś około 2.5 tys niestety :/ zależy chyba jeszcze gdzie. myślałam o pappa ale czytałam że jednak wyniki są często niedokladne, i że np wychodzi często wysokie ryzyko, dziewczyny umierają że strachu, muszą robić inwazyjne badania i okazuje się że jest okJaki jest koszt nifty ? Bo słyszałam ze cos koło 3 tys ? Jeśli chodzi o prenatalne to myśle ze każdy musi je zrobić . Trzeba sprawdzić czy dziecko nie ma poważnych wad , nie chodzi tylko o to ze możesz usunąć ale możesz tez bardzo duzo chorób i wad wyleczyć w brzuchu .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Takie badanie prenatalne, z krwii matki, bada prawdopodobieństwo niektórych chorób genetycznych (w tym zespół downa), ma ponad 99% skuteczność. Tylko jest pierunsko drogie na razie. :/ Ja o nim w ogóle usłyszałam bo koleżanka robiła i polecala, ale generalnie chyba ciągle jest mało popularnyA co to jest nifta?? :O
No i mnie czeka dzisiaj wizyta. To już druga, ale na pierwszej nie było jeszcze serduszka. Też zaczyna mnie stresik łapać, a wizyta dopiero na 17:30!![]()
Ja robie prenatalne i zdecydowaliśmy się też na nifty dla świętego spokoju
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom