reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Lilija trzymaj się ! Wiem co czujesz ...

Zgage miałam pod koniec ciąży i rennie mi pomagały, tak samo zimne mleko też przynosiło ulgę narazie zgaga mnie nie dotyczy ale zdecydowanie wolałabym zgage od mdłości i wymiotów :-(

ManiekMamuciManiak witaj w gronie !! :-) napisz coś o sobie :-)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hm, mam 25 lat, w zeszłym roku stwierdzili u mnie PCOS i na przyszły czwartek miałam umówione badania hormonów, żeby zacząć się leczyć :p A tu niespodzianka. Pracuję w rzeźni jako brygadzistka i chyba za długo już nie potrwa to moje prasowanie w zimnie.

reklama
Ufff jestem :) byłam dwa dni na babskim wypadzie, jezioro, rowerki wodne, babski grill (dalej mięsa jeść nie mogę) i zero mdłości ! :) cudownie!!!! 10 tyć (tc miał być oczywiście ;) ) już leci :) przeczytałam i od siebie dodam: dla dziewczyn z Wlkp i Dolny Śląsk w Nowej Soli jest bdb klinika, gdzie robią prenatalne te za 1500zł (dwa razy usg, i krew pobierana w 11tc)- ze skierowaniem nawet od prywatnego (!) robią na NFZ! Ja mam wizytę we wtorek to pogadam o skierowaniu. Jak któraś zechce podam nr do kliniki można zadzwonić, podpytać. Moje koleżanki z Poznania ta, jeżdżą :) ja usg prenatalne na 100% i myśle o krwi, bo nie znam ojca, a jego rodzice z domu dziecka podobno, więc w sumie nie wiem czy jestem czy nie obciążona genetycznie....?

Ps. Haha swojego ojca nie znam bo dziecka juz tak ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry