misiunia27
Fanka BB :)
dziewczyny, wie ktoras czy mozna cokolwiek brac na przeziebienie w pierwszym trymestrze? zwlaszcza bol gardla
(( dopadl mnie straszny, chyba sie od meza zarazilam,ehhhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
*spam*. To są leki dla kobiet w ciąży.dziewczyny, wie ktoras czy mozna cokolwiek brac na przeziebienie w pierwszym trymestrze? zwlaszcza bol gardla(( dopadl mnie straszny, chyba sie od meza zarazilam,ehhhh
*spam*. One są specjalnie dla kobiet w ciąży. W pierwszej ciąży też w pierwszym trymestrze mnie gardło bolało i używałam *spam*.dziewczyny, wie ktoras czy mozna cokolwiek brac na przeziebienie w pierwszym trymestrze? zwlaszcza bol gardla(( dopadl mnie straszny, chyba sie od meza zarazilam,ehhhh
Mięso mielone podsmażam z cebulką, doprawiam i gaszeruję naleśniki. Te z mięsem obtaczam w jajku i bulce tartej jak kotlety mielone i smażę na patelni.Jak je robisz?
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
A więc będziesz musiała mieć znów cc co nie?Ja mialam 1 porod naturalny, długi i bez znieczulenia.
2 była cc nieplanowana, znieczulenie ogólne.
Po naturalnym minęło wszystko jak urodziłam.
Po cc jeszcze tydzień płakałam, 3 tyg nie byłam w stanie sama się podnieść a do teraz mam łzy w oczach na samą myśl...a minęło 6 miesięcy ;(
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom