basiatoja
Fanka BB :)
Ja też jutro sie wybieram do lekarza, ale usg jest zawsze na wizycie. Tez się nie mogę doczekaćJa mam usg jutro a wizytę w czwartek i też liczę już na zwolnienie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też jutro sie wybieram do lekarza, ale usg jest zawsze na wizycie. Tez się nie mogę doczekaćJa mam usg jutro a wizytę w czwartek i też liczę już na zwolnienie...
Czemu masz usg i wizytę w innym terminie??Ja mam usg jutro a wizytę w czwartek i też liczę już na zwolnienie...
Ja też jutro idę na wizyteJa też jutro sie wybieram do lekarza, ale usg jest zawsze na wizycie. Tez się nie mogę doczekać![]()
Super gratuluję serduszka mamusiuWitam dziewczyny, wróciłam właśnie od lekarza więc na 25 urodziny usłyszałam serduszko. Moje maleństwo ma idealnie 7 tygodni i 3 dniMamy zlecone mnóstwo badań i dostałam leki przeciwwymiotne bo bardzo szybko tracę na wadzę, z tego względu dostałam też L4
A jakby któraś chciała nazwę leku to Imbifen jest sprzedawany bez recepty
![]()