reklama

Marcowe mamusie 2017

Bertha - i jak? Siusiałaś? Jaki wynik? ;)
Tak myślałam żeby 7.07 zrobić test... niby kalkulator mi obliczył ze 10.07 mam dostać miesiączkę :P bo zawsze dostaje wcześniej :/ I tak myślę, że może te siódemki będą szczęśliwe....

Dzisiaj normalnie nie mogę się schylić... kręgosłup mi wysiada :/

reklama
Nevka Mi w obu ciążach szybko testy wykrywały ciążę. 28 maja miałam ostatnią miesiączkę a 20 czerwca wyszedł mi pierwszy pozytywny test ciążowy ... w sumie nie wiem co mnie tknęło żeby tak szybko zrobić 22 czerwca Beta z krwi już wszystko potwierdziła :)

Ja tak samo miałam w Styczniu . :P 15.01 miałam miesiączkę :P a 29.01 robiłam test owulacyjny bo taki mi został... spojrzałam... a tu dwie grube krechy... zaskoczyło mnie bo 24.01 miałam owulacje tak wczas... bo lekarz potwierdził . Potem 5.02 wyszła mi beta 48.9 :o . Nie wierzyłam.... wogole myślałam że się nie udało... 14.02 zaczęłam krwawic... dostałam duphaston i na usg wszystko okej... potem wizyta 15.03 ... lekarz stwierdził że ciąża przestała się rozwijać...

Ja tak samo miałam w Styczniu . :p 15.01 miałam miesiączkę :p a 29.01 robiłam test owulacyjny bo taki mi został... spojrzałam... a tu dwie grube krechy... zaskoczyło mnie bo 24.01 miałam owulacje tak wczas... bo lekarz potwierdził . Potem 5.02 wyszła mi beta 48.9 :o . Nie wierzyłam.... wogole myślałam że się nie udało... 14.02 zaczęłam krwawic... dostałam duphaston i na usg wszystko okej... potem wizyta 15.03 ... lekarz stwierdził że ciąża przestała się rozwijać...

Przykro mi :( ja mimo, że nigdy nie poroniłam to i tak będę na każdą wizytę szła w mega stresie ... podejrzewam, że dla tych mamusiek które mają poronienie za sobą ten stres jest o wiele większy .. :(
Trzymam kciuki żeby tym razem wszystko było w porządku !! :)

No ja ostatnio byłam 23.06 u lekarza i powiedział, że każda następna ciąża może też być poroniona... bo mam wysokie infekcje, które ciężko wyleczyć... a jak już utrzymam ciaze to mogę mieć wczesny poród ... tak mi tłumaczył. Ale nie znam się :P.
Maż ostatnio z tekstami... " no juz prawie rok po ślubie i nic przed ślubem tez nic. Chce wkoncu zostać tata" ... to mu powiedziałam, że jak tak dalej o tym będzie myślał to tym bardziej nie wyjdzie ;p

Właśnie jakie macie teraz objawy ? jest gorzej czy lepiej ? mi się wydaje, ze troszke lepiej, piersi nadal bolą ale brzuch przestał ćmić. Jedyne co to chce mi się ciągle spać, jestem jakby na kacu, rano jestem głodna i nie bardzo mam ochote na słodkie ( ja zawsze miałam ochote na słodkie ) . W pierwszej ciąży już nie pamiętam jak było ale chyba taką kulminację kiepskiego samopoczucia miałam koło 8 tygodnia? Oby chłopiec, oby chłopiec ;)
Ja chodzę cały czas jak snieta ryba, mdłości raczej brak, ale i poprzednio nie miałam. Apetyt mam słaby ogólnie, mogę jeść makaron że szpinakiem i łososiem na okrągło i tosty :) a i dziś zapisałam się do gin co poprzednią ciążę mi prowadziła i wizyta na czwartek czyli 07.07 a w piątek mam usg w Medicover.

Bertha - i jak? Siusiałaś? Jaki wynik? ;)
Tak myślałam żeby 7.07 zrobić test... niby kalkulator mi obliczył ze 10.07 mam dostać miesiączkę :P bo zawsze dostaje wcześniej :/ I tak myślę, że może te siódemki będą szczęśliwe....

Dzisiaj normalnie nie mogę się schylić... kręgosłup mi wysiada :/

Tak, zrobiłam testa ale dzisiaj negatyw. Mysle ze to jeszcze za wcześnie :) ale bede robić codziennie zeby w razie ciąży wiedzieć jak szybko u mnie wychodzi pozytyw, no i zeby pójść po leki do gina przed urlopem. :)

Ja chodzę cały czas jak snieta ryba, mdłości raczej brak, ale i poprzednio nie miałam. Apetyt mam słaby ogólnie, mogę jeść makaron że szpinakiem i łososiem na okrągło i tosty :) a i dziś zapisałam się do gin co poprzednią ciążę mi prowadziła i wizyta na czwartek czyli 07.07 a w piątek mam usg w Medicover.

My jak bliźniaczki ciążowe [emoji12] rocznik ten sam, druga ciąża, apetyt słaby, smaki te same bo ja tez mogłabym jeść makaron tylko i coś rybnego no i wizyta 07.07 [emoji16]

Skąd jesteś ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry