reklama

Marcowe mamusie 2017

mydestiny gratulacje !! :)
ppo ogarniam listę na bieżąco :) więcej nowych informacji nie mam :)
eveee ja dzisiaj mam powera jak nigdy ! :) o godzinie 9 miałam już całe mieszkanie ogarnięte ! :)

Dziewczyny ma już któraś z Was nudności i wymioty ?

U mnie nudności brak, mam ochotę na chleb z serkiem śmietankowym cały czas. I chleb ogólnie, ale od dawna jem tylko razowy i żytni. Pomidory :) jajka :) makarony też :) na słodkie średnio a zawsze słodka dupka byłam, ale lody gałka tradycyjnych dziennie wchodzi ;) bardziej dla smaku. Waga na szczęście w miejscu...piersi bolą,sutki od wczoraj swędzą...i od dwóch dni jak mnie wysypało! A dziś to jakaś kumulacja pryszcz na nosie dwa na brodzie, na czole i wyskakują takie małe co chwila :/ dramat buzia wygląda okropnie... Za to mam jakiś ładny kolor cery (pomijam te wypryski fuuuj)... Siusiam dalej często. Brzuch i plecy boją jakby mniej? A i to wzdęcie :( jakbym już 4miesiąc miała, zwykle rano nie miałam tego brzuszka a teraz jest taka piłeczka - tak wcześnie????

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, zrobiłam testa ale dzisiaj negatyw. Mysle ze to jeszcze za wcześnie :) ale bede robić codziennie zeby w razie ciąży wiedzieć jak szybko u mnie wychodzi pozytyw, no i zeby pójść po leki do gina przed urlopem. :)

U mnie 3 testy pokazały negatyw- 10,12 i 14 dni po zapłodnieniu (miałam zakrapianą imprezę to sprawdzałam i oczywiście się upiłam ale to było 10 dni po zapłodnieniu więc jestem spokojna)... A na 3 dzień po terminie spodziewanej @ (18 dni od zapłodnienia)dwie grube kreski :)

U mnie 3 testy pokazały negatyw- 10,12 i 14 dni po zapłodnieniu (miałam zakrapianą imprezę to sprawdzałam i oczywiście się upiłam ale to było 10 dni po zapłodnieniu więc jestem spokojna)... A na 3 dzień po terminie spodziewanej @ (18 dni od zapłodnienia)dwie grube kreski :)

O kurczę, to pozno sie pokazały :)
Mam nadzieje ze jesli miałabym byc w ciąży to pokażą sie wczesniej bo w sobotę juz wyjeżdżam a wolałabym byc obstawiona lekami bo jestem po poronieniu.

Bertha rozumiem Cię, ja np. Bylabym od samego poczatku na duphku... ja juz wytrzymać nie mogę z tym testowaniem... tak myślę czy jutro zrobić.... grrr bije się z myślami :/

O kurczę, to pozno sie pokazały :)
Mam nadzieje ze jesli miałabym byc w ciąży to pokażą sie wczesniej bo w sobotę juz wyjeżdżam a wolałabym byc obstawiona lekami bo jestem po poronieniu.

A z krwi wcześniej wychodzą? Może to jest wyjście? Czy nie doczytałam, że z krwi planujesz? :) u mnie super czułe z moczu nie były najwyraźniej wystarczająco czułe ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry