reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Super! Gratuluję udanej wizyty. Ja mam to samo co ty! Czekam na poniedzialkowa wizytę jak na ścięcie... Objawy mi trochę minęły bolą mnie tylko piersi i to nie tak jak na początku. Czasem w podbrzuszu coś zaboli...
Który masz tydzień?

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam 10 tyg i 3 dni. Powinien być 11 ale spoko bo i tak nadrabia bo z ostatniego usg 9 tyg i 5 dni.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Na ten bolące brzuch powiedziała że tak musi być, zbadała i wszystko jest dobrze. Z tego wszystkiego o nic nie zapytałam bo mnie zdenerwowała tym zwolnieniem, ale skoro twierdzi że do pracy mogę chodzić gdzie dzieci mają angine to pewnie okna też by pozwoliła myć ;-)

Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt, ja na swoją tez czekam i nóżkami przebieram, jeszcze calyyyy dlugiii tydzień. Jesli chodzi o wagę to w pierwszej ciąży przytylam, uwaga!!! 30kg którąś byla lepsza??? :-) z 50 na 80. Teraz startuje z innej wagi, bo z 65 i mam nadzieje, ze nie powtórzę 30kg. Narazie waga w miejscu, a brzuszek juz widoczny. Życzę Wam miłego dnia dziewczynki :-*

Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt, ja na swoją tez czekam i nóżkami przebieram, jeszcze calyyyy dlugiii tydzień. Jesli chodzi o wagę to w pierwszej ciąży przytylam, uwaga!!! 30kg którąś byla lepsza??? :-) z 50 na 80. Teraz startuje z innej wagi, bo z 65 i mam nadzieje, ze nie powtórzę 30kg. Narazie waga w miejscu, a brzuszek juz widoczny. Życzę Wam miłego dnia dziewczynki :-*
I ja też miałam 30 kg na plusie;). Ale wszystko zeszło;).

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie też boli brzuch z lewej strony, ale lekarz mówił ze jak bedzie dokuczac to mam wziąć nospe i odpoczywać. A okna tez można myć tylko pomalutku. Lekarz gadał tak: a jak sie spieprzysz z krzesła to noge albo rękę polamiesz. Ale ja mówię mu ze mam okna nisko. To mówi ze spoko tylko pomalutku i juz.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry