reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Wyjeżdżamy dziś do Karpacza - mąż do pracy, ja z młodym na wakacje.
Już mnie trzęsie jak pomyślę o 5 godzinnej podróży z Maksem. Wasze pociechy też tak dokazują??? Mój wytrzyma może godzinę i rykkkkkk, nie chce spać małpol jeden;), a ostatnio cierpliwości u mnie zero...

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt:) Inga90 mi na NFZ pani tez nie chciała dać zwolnienia bo stwierdziła ze moje osłabienie każdemu się może zdarzyć:P za to prywatnie od razu:)

Gratuluję wizyt mamusie :) ja dziś cały dzień leżę i się obijam z małą przerwa na wyjście do Intermarche :) (znalazłam tam pysznego loda śmietankowego z owocami i z sosem z owoców leśnych - zjadłam pół :rofl2:)

Wyjeżdżamy dziś do Karpacza - mąż do pracy, ja z młodym na wakacje.
Już mnie trzęsie jak pomyślę o 5 godzinnej podróży z Maksem. Wasze pociechy też tak dokazują??? Mój wytrzyma może godzinę i rykkkkkk, nie chce spać małpol jeden;), a ostatnio cierpliwości u mnie zero...
Jusia83 moja pociecha już nie dokazuje bo jest dużą panienką,ale jak była w wieku Twojego Maksia, to jak tylko wsiadła do samochodu, to po 5 minutach zasypiała i przesypiała całą podróż. Śmialiśmy się z mężem, że to pewno dlatego, że ja przez całą ciąże dzień w dzień dojeżdżałam do pracy po 30 km w jedną stronę i już w brzuszku się przyzwyczaiła do podróżowania.;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry