Asica66
Fanka BB :)
Nie mój pracuje w innym szpitaluDziewczyny chodzicie do lekarza, który pracuje w szpitalu w którym chcecie rodzić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mój pracuje w innym szpitaluDziewczyny chodzicie do lekarza, który pracuje w szpitalu w którym chcecie rodzić?
Tak, mój pracuje w szpitalu w ktorym zamierzam rodzic i w dodatku z nim juz wstępnie umawiam termin porodu tzn CCDziewczyny chodzicie do lekarza, który pracuje w szpitalu w którym chcecie rodzić?
Link do: Wojciech Laskowski on przyjmuje na nfz w warszawie i ma bardzo dobre opinie. Słyszałam również dobre opinie na temat Remigiusza Raka, również z WarszawyMożecie kogoś polecić z Warszawy? Wiem, że polecałyście już dr Rebizant z Żelaznej ale nadal szukam :-)
Dziewczyny gratuluje Waszych serduszek. Ja mam wizytę kontrolną dopiero 19 sierpnia to jeszcze dużo czasu. Już nie mogę się Jusia83 moja pociecha już nie dokazuje bo jest dużą panienką,ale jak była w wieku Twojego Maksia, to jak tylko wsiadła do samochodu, to po 5 minutach zasypiała i przesypiała całą podróż. Śmialiśmy się z mężem, że to pewno dlatego, że ja przez całą ciąże dzień w dzień dojeżdżałam do pracy po 30 km w jedną stronę i już w brzuszku się przyzwyczaiła do podróżowania.Wyjeżdżamy dziś do Karpacza - mąż do pracy, ja z młodym na wakacje.
Już mnie trzęsie jak pomyślę o 5 godzinnej podróży z Maksem. Wasze pociechy też tak dokazują??? Mój wytrzyma może godzinę i rykkkkkk, nie chce spać małpol jeden, a ostatnio cierpliwości u mnie zero...