reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja też dostałam na 10 dni, miałam straszne bóle brzucha ok 7 tygodnia, lekarz na wszelki wypadek zapisał luteine i kazał się wstrzymać 10 dni.podjerzewam że ma to też coś wspólnego ze skurczami macicy

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam bana na byzkanie :/ Generalnie jeśli jest jakiekolwiek zagrożenie, to seks nie wchodzi w grę bo orgazm = skurcze, a druga rzecz jeśli jest krwiak/plamienia/krwawienie to sama penetracja może je nasilać (mechanicznie po prostu), w dodatku zwiększone ukrwienie nie pomaga w takiej sytuacji. Ale jeśli ciąża jest niezagrożona to śmiało można.

Możecie kogoś polecić z Warszawy? Wiem, że polecałyście już dr Rebizant z Żelaznej ale nadal szukam :-)

Ja juz polecalam przychodnie Medicor na czerniakowskiej obie doktor fajne i dr Zakrzewskiego prywatnie - pracuje na Inflanckiej.

Ja dzis cały dzien byłam u rodzicow, córkę przywiozłam i chwilowo sie nią cieszę bo jutro o 10 zabiera ja teściowa.
Oczywiście bez przygód sie nie obyło, ostatnio jakiegoś pecha mam i znowu mnie policja zatrzymała ...47 km/h przekroczone, zapomniałam dokumentów do tego .... Pan policjant popatrzył samochód załadowany, dziecko spi, kobita w ciazy, pies szaleje w bagażniku ... Popatrzył i powiedział aaaaa niech pani jedzie juz [emoji3][emoji3][emoji3] bo by były trzy stówki [emoji20]

GRATULUJE UDANYCH WIZYT I SERDUSZEK !!!

Ja juz polecalam przychodnie Medicor na czerniakowskiej obie doktor fajne i dr Zakrzewskiego prywatnie - pracuje na Inflanckiej.

Ja dzis cały dzien byłam u rodzicow, córkę przywiozłam i chwilowo sie nią cieszę bo jutro o 10 zabiera ja teściowa.
Oczywiście bez przygód sie nie obyło, ostatnio jakiegoś pecha mam i znowu mnie policja zatrzymała ...47 km/h przekroczone, zapomniałam dokumentów do tego .... Pan policjant popatrzył samochód załadowany, dziecko spi, kobita w ciazy, pies szaleje w bagażniku ... Popatrzył i powiedział aaaaa niech pani jedzie juz [emoji3][emoji3][emoji3] bo by były trzy stówki [emoji20]

GRATULUJE UDANYCH WIZYT I SERDUSZEK !!!

To miałaś szczęście że nie dostałas mandatu[emoji14]a brzuszek juz u ciebie widoczny?

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry