reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny pisałam ostatnio, że się trochę martwię brakiem objawów, że nie mam nic poza bolacymi piersiami a z synkiem na tym etapie ciąży miałam już nudności i wymioty ... no i wykrakałam ... jak tylko rano wstałam z łóżka to czułam że coś jest nie tak ... jak zjadłam śniadanie to już wiedziałam co się święci ... także poranek mam wycięty z życia. :(:unsure::hmm:

Mnie tez tylko piersi ale Ty masz chyba starsza ciaze z tego co doczytalam :-)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny pisałam ostatnio, że się trochę martwię brakiem objawów, że nie mam nic poza bolacymi piersiami a z synkiem na tym etapie ciąży miałam już nudności i wymioty ... no i wykrakałam ... jak tylko rano wstałam z łóżka to czułam że coś jest nie tak ... jak zjadłam śniadanie to już wiedziałam co się święci ... także poranek mam wycięty z życia. :(:unsure::hmm:

ojjj współczuję... <przytul> 3maj się cieplutko :)

Witajcie przyszłe mamusie :)

Chciałabym się Was poradzić w pewnej sprawie.
Zrobiłam dwa dni temu test ciążowy i wyszła mi bardzo bladziutka druga kreseczka. Dziś powtórzyłam test (innego producenta) i tez wyszła mi bardzo bladziutka.
Jutro według kalendarza powinnam dostać miesiączke.
Jak myslicie jest to oznaka bardzo wczesnej ciązy? Kiedy najlepiej pójśc i zrobić beta hcg?
Proszę o wasze zdanie bo nie wiem co mam myśleć :)

Zrobiłam dwa dni temu test ciążowy i wyszła mi bardzo bladziutka druga kreseczka. Dziś powtórzyłam test (innego producenta) i tez wyszła mi bardzo bladziutka.
Jak myslicie jest to oznaka bardzo wczesnej ciązy? Kiedy najlepiej pójśc i zrobić beta hcg?

Każda kreseczka dodatkowa nawet ta najbledsza oznacza ciążę, także GRATULACJE dla kolejnej mamusi :)
Poczekaj jeszcze trochę i powtórz test ale moim zdaniem ciąża 100% :)

Poczekaj jeszcze ze dwa-trzy dni i powtórz test. Mi przy bladziutkiej kreseczce beta wyszła 61.6.[emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry