reklama

Marcowe mamusie 2017

A może któraś z was mogłaby polecić dobrego ginekologa w Warszawie bądź okolicach? Mój poprzedni ginekolog mnie zawiódł i powiedziałam że do niego więcej nie pójdę. ..

reklama
A może któraś z was mogłaby polecić dobrego ginekologa w Warszawie bądź okolicach? Mój poprzedni ginekolog mnie zawiódł i powiedziałam że do niego więcej nie pójdę. ..
Jesteś konkretnie z Warszawy czy z okolic? Moją ciążę będzie prowadziła dr Zamojska. Pracuje m.in. na Inflanckiej.
Kiedyś byłam też u dr Wrony. On pracuje na Karowej. Też fajny lekarz i na bardzo dobre opinie.

Jestem z okolic wawy o synka rodzilam w brodnowskim i teraz się zastanawiam co i jak. Nie powiem nie było tam źle. Poprzednia ciaze prowadził mi dr Sawicki i raczej już do niego nie wrócę...

Jestem z okolic wawy o synka rodzilam w brodnowskim i teraz się zastanawiam co i jak. Nie powiem nie było tam źle. Poprzednia ciaze prowadził mi dr Sawicki i raczej już do niego nie wrócę...
Ja jestem z Legionowa. :-)
Córkę 4 lata temu rodziłam na Wołoskiej. Do lekarza chodziłam prywatnie, ale tym razem wolałabym chodzić na NFZ, tym bardziej, że teraz mam okazję chodzić do bardzo dobrego lekarza na NFZ.

Magda witam :) przypomniałaś mi o suwaczku muszę sobie tez założyć :) jeśli sobie poradzę oczywiście bo juz nie pamietam jak to sie robi :) a czy jest jakaś mama z poznania lub okolic ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie zapisałam do takiej przychodni Medicor na czerniakowskiej, ponoć bardzo dobre doktor i maja usg na miejscu, w czwartek sie okaże.
Mam super lekarza na Woli i jeśli nic fajnego nie znajdę to bede do niego chodzić ale on w poprzedniej ciazy dosc często chcial żebym przychodziła i troche kasy kasował.
W łomiankach tez jest fajna doktor ale zapisy dopiero od 20 lipca bo urlop..
A skąd jesteś ?

Ja jestem z Legionowa. :-)
Córkę 4 lata temu rodziłam na Wołoskiej. Do lekarza chodziłam prywatnie, ale tym razem wolałabym chodzić na NFZ, tym bardziej, że teraz mam okazję chodzić do bardzo dobrego lekarza na NFZ.

Legionowo rzut beretem ode mnie :)

Z Legionowa ten lekarz na NFZ?? Czy gdzieś indziej ? Tez chciała bym na
NFZ kogoś fajnego znaleść ale terminy sa kosmiczne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Laski... myślicie że pójście teraz po podwyżkę, a po 2 msc oznamienie( sierpień) o ciąży to będzie nie fair? Zanim sie dowiedziałam miałam to w planach

Laski... myślicie że pójście teraz po podwyżkę, a po 2 msc oznamienie( sierpień) o ciąży to będzie nie fair? Zanim sie dowiedziałam miałam to w planach

A jak będziesz pobierała niższe świadczenie to będzie ok? :) to akurat twoje i twojego dziecka pieniądze, do tego wiele może się zdarzyć, więc skoro miałaś w planach to rozmawiaj i tyle :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak będziesz pobierała niższe świadczenie to będzie ok? :) to akurat twoje i twojego dziecka pieniądze, do tego wiele może się zdarzyć, więc skoro miałaś w planach to rozmawiaj i tyle :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem próbować zawsze warto, ale do świadczenia na zwolnieniu czy na macierzyńskim to chyba niewiele zmieni, bo pod uwagę brana będzie średnia z ostatnich 12 miesięcy. Korzystniejsze chyba byłoby uzyskanie wysokiej premii, bo miałoby wpływ na średnia [emoji1] z drugiej strony podwyżka zostanie jak wrócisz po macierzyńskim/wychowawczym do pracy.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry