Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteś konkretnie z Warszawy czy z okolic? Moją ciążę będzie prowadziła dr Zamojska. Pracuje m.in. na Inflanckiej.A może któraś z was mogłaby polecić dobrego ginekologa w Warszawie bądź okolicach? Mój poprzedni ginekolog mnie zawiódł i powiedziałam że do niego więcej nie pójdę. ..
Ja jestem z Legionowa. :-)Jestem z okolic wawy o synka rodzilam w brodnowskim i teraz się zastanawiam co i jak. Nie powiem nie było tam źle. Poprzednia ciaze prowadził mi dr Sawicki i raczej już do niego nie wrócę...
A może któraś z was mogłaby polecić dobrego ginekologa w Warszawie bądź okolicach? Mój poprzedni ginekolog mnie zawiódł i powiedziałam że do niego więcej nie pójdę. ..
Ja jestem z Legionowa. :-)
Córkę 4 lata temu rodziłam na Wołoskiej. Do lekarza chodziłam prywatnie, ale tym razem wolałabym chodzić na NFZ, tym bardziej, że teraz mam okazję chodzić do bardzo dobrego lekarza na NFZ.
Laski... myślicie że pójście teraz po podwyżkę, a po 2 msc oznamienie( sierpień) o ciąży to będzie nie fair? Zanim sie dowiedziałam miałam to w planach
Moim zdaniem próbować zawsze warto, ale do świadczenia na zwolnieniu czy na macierzyńskim to chyba niewiele zmieni, bo pod uwagę brana będzie średnia z ostatnich 12 miesięcy. Korzystniejsze chyba byłoby uzyskanie wysokiej premii, bo miałoby wpływ na średnia [emoji1] z drugiej strony podwyżka zostanie jak wrócisz po macierzyńskim/wychowawczym do pracy.A jak będziesz pobierała niższe świadczenie to będzie ok?to akurat twoje i twojego dziecka pieniądze, do tego wiele może się zdarzyć, więc skoro miałaś w planach to rozmawiaj i tyle
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom