Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow, ale super!Odebrałam betę z dzisisj - 1222,2. W piątek było 175.1... Takiego przyrostu się nie spodziewałam! :-O
Bertha rozumiem Cię, ja np. Bylabym od samego poczatku na duphku... ja juz wytrzymać nie mogę z tym testowaniem... tak myślę czy jutro zrobić.... grrr bije się z myślami :/
A z krwi wcześniej wychodzą? Może to jest wyjście? Czy nie doczytałam, że z krwi planujesz?u mnie super czułe z moczu nie były najwyraźniej wystarczająco czułe
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Wow szok normalnie taki skok w takim czasie. Chyba trzeba się na BETĘ wybrać. A macie jakieś inne objawy niż tylko wyniki testów?Odebrałam betę z dzisisj - 1222,2. W piątek było 175.1... Takiego przyrostu się nie spodziewałam! :-O
Mnie czasem zmuli. Wczoraj myślałam, że już będę wymiotowac. Rano wstaję i jestem mega głodna. Swędzą piersi i sutki. No i spać ciągle mi się chce.Wow szok normalnie taki skok w takim czasie. Chyba trzeba się na BETĘ wybrać. A macie jakieś inne objawy niż tylko wyniki testów?
Mąż by zawału dostał! [emoji23][emoji23][emoji23]
A patrzyłas z ciekawości jaki poziom bety powinien być przy blizniakach? I czy w ogóle są jakieś informacje na ten temat?Mąż by zawału dostał!![]()
![]()
![]()