Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie tez tak mysleDziewczyny łączymy sie w grupę a nie ustaliłyśmy kryteriów. Jak chcemy przestać być w pełni anonimowe i czuć swobodnie to przydałoby sie cos wymyślić a nie wszystkich proszących z automatu akceptować?
Nie wszyscy będą akceptowani, z członkami drupy będę konsultować czy przyjąć kogoś czy nieDziewczyny łączymy sie w grupę a nie ustaliłyśmy kryteriów. Jak chcemy przestać być w pełni anonimowe i czuć swobodnie to przydałoby sie cos wymyślić a nie wszystkich proszących z automatu akceptować?
Niekoniecznie od 100 postów, nie każda mama jest od zawsze na forum, od czegoś trzeba zacząć przecież. Dodawajmy mamy które są już na naszym wątku i które się udzielają.Ja nawet zrobiłabym zaporę 100 wpisów, mimo ze na nią nawet ja sie nie mieszczę ;-) ale dla faktycznie aktywnych to powinno być tak myślę
Niekoniecznie od 100 postów, nie każda mama jest od zawsze na forum, od czegoś trzeba zacząć przecież. Dodawajmy mamy które są już na naszym wątku i które się udzielają.