To ja mam tak samo jak TyJa mam termin na 16 wg om wg usg na 14 i dziś zaczęłam 10 tc. Chyva chodzi o błąd podawania.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja mam tak samo jak TyJa mam termin na 16 wg om wg usg na 14 i dziś zaczęłam 10 tc. Chyva chodzi o błąd podawania.
A ja dzisiaj wolne wzielam. [emoji3][emoji3] O 13.30 idę do gina po wyniki glukozy... Umieram z ciekawości.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzięki. [emoji4] A Tobie gin nie mówił, żeby już teraz zrobić test ogtt?To życzę dobrego wyniku
Ja właśnie chciałam od razu sprawdzić jak z moją cukrzycą, bo szkodzi bardzo mnie i dziecku, jeśli jest nieleczona, więc nie rozumiem tego "na szczęście"... [emoji12]Na szczęście jeszcze nie. Przez tego krwiaka i spore ryzyko poronienia nawet mi na początku skierowania nie dała na te podstawowe badania krwi. Więc dopiero teraz przed 29 tym będę robić cały ten pakiet "startowy". No i na prenatalnych lekarz od razu wszystkim też robi te dodatkowe badania prenatalne z krwi. Juz mnie lekarka uprzedzila zebym sie nie martwila jak mnie wysle na krew dodatkowo bo to nie bedzie oznaczac ze cos źle - tylko ze tak wszystkim robi..
Wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki. [emoji4] Który tydzień u Ciebie?Ja dziś wizyta na 15 nie byłam prawie 5 tygodni [emoji4]nie mogę się doczekać ,trzymajcie kciuki bo tradycyjnie jak wszystkie mam stresik czy nadal wszystko jest ok [emoji4]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrzeJa dziś wizyta na 15 nie byłam prawie 5 tygodni [emoji4]nie mogę się doczekać ,trzymajcie kciuki bo tradycyjnie jak wszystkie mam stresik czy nadal wszystko jest ok [emoji4]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom