Ola_fasola
Moderatorka
Ja nie robiłam bety z krwi , tylko testy 4 sztuki.A Wy kobietki po jakim czasie robiłyście bete? Zastanawiam się czy to nie bedzie za wczesnie ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie robiłam bety z krwi , tylko testy 4 sztuki.A Wy kobietki po jakim czasie robiłyście bete? Zastanawiam się czy to nie bedzie za wczesnie ...
Cześć dziewczyny! Głeboki oddech i uffffffffffff.... zrobiłam test! II magiczne, cudowne kreski! Bety nie robiłam. Pooddycham sobie jeszcze trochę i zastanowie co dalej
Z nietargnięcia się nie przedstawiłam - Daria! Czeeeść!
Akaata mi się wydaje ze wizyta 25 lipca to będzie wam raz, bo i serduszko będzie już na 100% i będziesz już może widziała małego człowieczka zamiast kijanki
Gratuluje!Byłam wczoraj u innej ginki bo do 25. 07 chyba bym zwariowała zanim dostanę się do tej co prowadziła moją pierwszą ciążę, chociaż i tak dużo mi nie powiedziała, bo póki co pęcherzyk tylko widać. Ale jest i już jestem spokojniejsza. Także czekam teraz do następnej wizyty.