reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Nevka to plamienie może być na zagnieżdżenie zarodka.

Witam nowe dziewczyny:)

Mydestiny fajnie ze jesteś bo na pewno będziesz miała dużo ciekawych rzeczy do powiedzenia;) ja akurat pije ok 3-4 herbat dziennie bo kawy nie lubię. Głównie Lipton ale z tych smakowych nie zwykły.

Akaata czyli teraz czekasz do 25?

Ja mam wizytę 13 lipca także widać że w przyszłym tyg kilka wizyt się skumuluje:)

1467747716-mftxfm.jpeg

Hej :)
Ja po pierwszej wizycie i pierwszym usg :) maleństwo ma 4mm, idealny 6 tydzień i już bije serduszko, wszystko w jak najlepszym porządku :) uff spora ulga :D
Dobrze, że przyspieszyłam wizytę bo mam początki infekcji (związane ze zmianą PH) więc od razu dostałam Clotrimazolum maść i Lactovaginal z którym zaprzyjaźniały się do końca ciąży. Kolejna wizyta za 4 tygodnie, mam też skierowania na badania.
I wykład na temat odżywiania - ufff sporo mi nie wolno (zero słodyczy, dżemów, cukrów prostych, lodów !, zero smażonego mięsa czy z grilla tego węglowego, sporo twarogów póltlustych, mleko do 1.5%, owoce i warzywa...). Doktor powiedział, że i tak przyjdzie mi do 12 kg a jak się nie przypilnuje to więcej, a przy mojej wadze szkoda żebym miała póżniej do siebie pretensje i czuła się jak smok. Zero żarcia za dwoje, do kolejnej wizyty +1kg. Oczywiście nie odchudzanie...ufff

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kalolek gratulacje! AHH jako pierwsza usłyszałaś serduszko! u mnie tydzien temu niestety nie było słychć jeszcze ;( co do wagi to ja juz pisalam ze tez musze sie pilnować

Laseczki ja też z waga muszę się pilnować. Zazdroszczę wam już tych USG ja maleństwo zobaczę dopiero 19 lipca... ale wtedy na pewno będzie słychać serduszko :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry