Mi się śnił kapuśniak więc muszę dzisiaj ugotować bo nie wytrzymam!Hej, ha dziś od rana na nogach, bylam na badaniach 170 zł poszłoa teraz czas pomyśleć co na obiad. Macie jakieś pyszności w planach?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się śnił kapuśniak więc muszę dzisiaj ugotować bo nie wytrzymam!Hej, ha dziś od rana na nogach, bylam na badaniach 170 zł poszłoa teraz czas pomyśleć co na obiad. Macie jakieś pyszności w planach?
Niestety nie moge pomoc;(Cześć dziewczyny od niedawna czytam forum ale dopiero teraz mam odwagę napisać.... mam do Was pytanie. Kiedy teraz dostanę @. Oto moja historia. Ostatnia miesiączka była 20 czerwca. 14 lipca coś mi mówiło że się udało i poszłam zrobić betę. Wynik 10. Od 16 lipca zaczęłam plamić. A od 18 lipca dostałam luteinę dop. 25 lipca trafiłam do szpitala i wynik bety 0,100 od razu kazali odstawić luteinę i tak zrobiłam. Od 25 do 30 krwawienie. Kurcze nie mam kogo zapytać, może któraś z Was miała podobna sytuację. Pomożecie?
noo mnie powoli też już jeansy cisną... ale ja też uwielbiam spodnie dresowe, zwłaszcza te z opuszczonym stanem i krokiem więc tam mi się spokojnie brzuch zmieścia myślałyście nad kolorami w pokoiku? bo ja jeden będę przerabiać na dzidziusiowy i tak właśnie myślę o szarości z różem/niebieskim. Tylko chłop marudzi że to smutne będzie i oziębłe
![]()
x lander x move kolor czarny lub czarny z morskimTeż się zastanawiam nad taką poducha
Macie może jakieś upatrzone typy wózków?
Lila jednego razu dostała od nas kolejkę Lego duplo i bawi się nią do dzisiaj. Można dokupić tory i inne zestawy.W sumie nie myslalam,ale mysle ze do 200 zl jakos moze bym cos fajnego kupila co sie przyda.
![]()
U nas bardzo udanym zakupem była lalka corolle. Nie kupuje dziecku zabawek bez okazji (chyba ze rozwojowa potrzeba jest ;-) ) wiec na specjalne okazje lubię cos mniej często ale porządniejszego ;-)W sumie nie myslalam,ale mysle ze do 200 zl jakos moze bym cos fajnego kupila co sie przyda.
Hej, ha dziś od rana na nogach, bylam na badaniach 170 zł poszłoa teraz czas pomyśleć co na obiad. Macie jakieś pyszności w planach?