slodkamamuska
Zaciekawiona BB
W marcu jak w garncu jak wyślesz zapro i zweryfikuja pozytywnie to dodadzą
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakiś czas temu był tu temat dotyczący detektora tętna płodu czy któraś już to cudo ma ?Ja bym też chciała kupić ale liczę na wasze opinię z urządzenia
No ja się właśnie też zastanawiam ale w sumie to chyba lepiej sobie odpuścićJa się zastanawiałam, ale w sumie poczytałam opinię, że często zamiast uspokoić to wzmaga schizę bo źle zmierzysz, albo maluch akurat śpi więc wolniej bije, albo nie można znaleźć bo tak ułożony akurat i chyba odpuszczę.
Na zamkniętymDziewczyny gdzie teraz jesteście? Na zamkniętym na bb, czy na Facebooku?
Niestety czasem biorę raz w tygodniu jak mi głowa pęka
Ja w Medicover, ale jeśli coś mi się tam nie spodoba to dr Makowski gabinety luckaJa idę w przyszłym tyg na badanie cytomegali...
Dziewczyny z Warszawy, gdzie robicie usg prenatalne?
Ja w Medicover, ale jeśli coś mi się tam nie spodoba to dr Makowski gabinety lucka
![]()
Miałam to samo w pierwszej ciazy . To nie jest tak ze nie czujesz ruchów ale zawsze słabiej ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom