margo1705
Aktywna w BB
Ja jestem senna i ziewam, więc nie jesteś samaLaseczki czy wy też tak ziewacie i jesteście senne??? Ja już nie daje normalnie rady....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem senna i ziewam, więc nie jesteś samaLaseczki czy wy też tak ziewacie i jesteście senne??? Ja już nie daje normalnie rady....
Ja jestem senna i ziewam, więc nie jesteś sama![]()
Cześć kobietki. Mogę się do was dołączyć? Ostatnia miesiączka 27.05. Byłam u gina,jednak ciąża okazała się młodsza bo ok 4tydz 4dzień. Widziałam na monitorze co nieco. Pojawiły się dwa pęcherzyki, jest opcja że będą bliźniakiAle jeden pęcherzyki mniejszy i jeszcze zarodków nigdzie nie było. Kolejna wizyta 25.07. Wtedy okaże się czy jest serduszko i co z tym mniejszym pęcherzykiem. Pozdrawiam
![]()
Moja dr państwowa nie ma nic Przeciwko a ta w Medicover to nie wiem, jeszcze jej nie mówiłam i nie wiem czy powiem.
Super. Jeszcze raz gratuluję! :-)BETA 165 !! Będę mamą!!!!
Ojj tak. Też jestem senna... [emoji12]Laseczki czy wy też tak ziewacie i jesteście senne??? Ja już nie daje normalnie rady....