• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny, które chodzą do dwóch lekarzy... powiedzcie mi czy oni sie nie "rzucają" że tak robicie? Bo ja mam zamiar tylko prywatnie chodzic, a w sumie to średnio mi sie uśmiecha znowu płacić za wszystkie badania itd.

Ja pójdę na NFZ i nie zamierzam się chwalić że byłam prywatnie :) a prywatnie nie będzie się rzucał raczej, wiadomo że chodzi o koszt badań :) przecież za wizyty tam płacimy :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kobietki. Mogę się do was dołączyć? Ostatnia miesiączka 27.05. Byłam u gina,jednak ciąża okazała się młodsza bo ok 4tydz 4dzień. Widziałam na monitorze co nieco. Pojawiły się dwa pęcherzyki, jest opcja że będą bliźniaki:):):) Ale jeden pęcherzyki mniejszy i jeszcze zarodków nigdzie nie było. Kolejna wizyta 25.07. Wtedy okaże się czy jest serduszko i co z tym mniejszym pęcherzykiem. Pozdrawiam:)

Witaj :) jakby były bliźniaki :D będzie dobrze :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Jeśli mogę to powoli do Was dołączam. Jeszcze tak nie oficjalnie. Za tydzień wizyta u lekarza to się wszystko wyjaśni. Ostatnia @ 26 maja. Także termin początek marca. Pozdrawiam przyszłe mamusie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry