reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny, które chodzą do dwóch lekarzy... powiedzcie mi czy oni sie nie "rzucają" że tak robicie? Bo ja mam zamiar tylko prywatnie chodzic, a w sumie to średnio mi sie uśmiecha znowu płacić za wszystkie badania itd.

Ja pójdę na NFZ i nie zamierzam się chwalić że byłam prywatnie :) a prywatnie nie będzie się rzucał raczej, wiadomo że chodzi o koszt badań :) przecież za wizyty tam płacimy :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kobietki. Mogę się do was dołączyć? Ostatnia miesiączka 27.05. Byłam u gina,jednak ciąża okazała się młodsza bo ok 4tydz 4dzień. Widziałam na monitorze co nieco. Pojawiły się dwa pęcherzyki, jest opcja że będą bliźniaki:):):) Ale jeden pęcherzyki mniejszy i jeszcze zarodków nigdzie nie było. Kolejna wizyta 25.07. Wtedy okaże się czy jest serduszko i co z tym mniejszym pęcherzykiem. Pozdrawiam:)

Witaj :) jakby były bliźniaki :D będzie dobrze :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Jeśli mogę to powoli do Was dołączam. Jeszcze tak nie oficjalnie. Za tydzień wizyta u lekarza to się wszystko wyjaśni. Ostatnia @ 26 maja. Także termin początek marca. Pozdrawiam przyszłe mamusie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry