reklama

Marcowe mamusie 2017

Wiem ze norma w ciazy w 1 try jest 2,5 więc wyszla mi niedoczynnosc. W necie jest rozpisane w którym trym jaka norma

f2w3d5qpxs023g3h.png

reklama
kulkaMM nie przejmuj się, moja endo uprzedzała, że na początku ciąży TSH może spaść nawet do kilku zer po przecinku i mam nie panikować bo to normalne. Nie zmienia się leków wtedy nawet, to samo się wyrównuje. To nie jest nadczynność, ciało się przyzwyczaja po prostu. Zobaczysz za 2-3 tyg będzie znów norma.

Aaaa no i crp mam podwyższone tak jakbym miała jakis stan zapalny ? 12,95 mam a norma 0-5 tylko na badanie poszłam z lekkim katarem wiec moze to od tego.
Ja tez mam CRP podwyzszone nieco ponad 10, ale mój lekarz powiedział, że przy ciąży tak może być i za niedługo powtorzymy najwyżej.
A przy przeziębieniu może być podwyzszone :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Witam marcowe mamusie i również dołączam do waszego grona. Do dzisiaj jedynie obserwowałam forum i czytałam jego wpisy :) jednak bardzo mnie intryguje fakt czy na wizycie prenatalnej poznałyście już płeć waszych dzidziusiów. 15.09 mam swoją wizytę (to będzie 12 tydzień) i zastanawiam się czy jest szansa na to aby poznać już płeć dziecka? Jak to było u was?
Ja też 15.09 idę na usg prenatalne, będzie to 12t4d :-) stresuje się trochę...
Dziewczyny czy usg prenatalne macie przez brzuch? Na zwykłej wizycie robiła mi już przez brzuch...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry