Ja jeszcze nie u mnie za wcześnie dopiero 13tc2Powiedzcie mi czy któraś już czuję ruchy maluszka? [emoji3]
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze nie u mnie za wcześnie dopiero 13tc2Powiedzcie mi czy któraś już czuję ruchy maluszka? [emoji3]
Podobno po 20 tc będzie już porządnie czućwięc jeszcze wszystko przed nami
Podobno zdarzają się wyjątki gdzie kobiety wcześnie czują ruchy może i ta koleżanka się do nich zaliczaNo niby tak ale każda kobieta inna. Ja tak na prawdę jeszcze do ruchów tego nie zaliczam.[emoji14]Moja znajoma z pracy twierdzi że czuła ruchy od 14 tc w co uwierzyć nie mogę, no ale cóż wiedzieć może tylko ona. Jak dla mnie to nie możliwe.
Podobno zdarzają się wyjątki gdzie kobiety wcześnie czują ruchy może i ta koleżanka się do nich zalicza
Może to jeszcze nie ruchy ale fajnie poczuć "motylki" "rybki" w brzuszku
A może jej się wydaje że to ruchyW sumie może, nie wiem czy to ma coś wspólnego ale ma sporą nadwagę.
Ja czuje te smeranie na dole brzucha pod pępkiem.