Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak tak piszesz to pomyslałam czy nie chodzisz do FemimedWydaje mi sie ze ciąża to takibeyjstkowy czas ze kobieta powinna czuć sie zaopiekowana a przede wszytakim miec zaufanie do lekarza. Ja tez byłam u wielu specow poznańskich kiedy nie mogłam zajść w ciąże i wielu z nich trafiło na mija czarna listę ignorantów. Od ciąży z córka trafiłam na faceta któremu ufam i który jest pod telefonem o jazej porze dnia i nocy. Wyjaśni a przede wszystkim uspokoi jak trzeba.
Która ma dzis wizytę ?? Ja jade na 12
Nie czulabys sie bezpieczniej pod opieka ginekologa endokrynologa? Moja kolezanka miala od zawsze problemy z tarczyca i pod opieka takiego ginekologa dorobila sie zdrowego synkaAhoj [emoji3]
Byłam dziś u mojej rodzinnej bo mam złe wyniki moczu i dostałam antybiotyk Monural. Czy któraś z was go może brała? Niby jest bespieczny no ale. A do tego mam nadczynność tarczycy ehh i muszę szybko do endokrynologa. Jutro idę w moim rodzinnym mieście do ginekologa na nfz poprosić o darmową toksoplazmozę, różyczkę, wr, itd ciekawe czy mi da bo tak to chodzę prywatnie. Zresztą mój ginekolog prywatny pozostawia wiele do życzenia i nic nie wie ... [emoji48]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie szukam jakiegoś. [emoji16]Nie czulabys sie bezpieczniej pod opieka ginekologa endokrynologa? Moja kolezanka miala od zawsze problemy z tarczyca i pod opieka takiego ginekologa dorobila sie zdrowego synkaJa kiedys sama badalam rozyczke mam tyle przeciwcial jakbym ją przechorowala zanim nas szczepili w szkole
![]()
Jak ma na imie Twoj lekarz? Moze Paweł albo Tomek?My juz po wizyciewszystko ok
przeziernosc kość nosowa nóżki rączki żołądek główka wszystko na miejscu i odpowiada tyg ciąży czyli 13+1
no i ku mojemu zaskoczeniu chhba bedzie chłopak !!!! Na 99% dr powiedział ze chłopak i juz wpisał mi w kartę ciąży mówił ze na następnej wizycie potwierdzi
także będę miała parke w domu
![]()