Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kulka, tu chodzi bardziej o branie ciągiem kilka dni z rzędu, sporadycznie można. Mówię na wszelki wypadek bo niektórzy biorą apap jak cukierki. W ogóle im mniej leków w ciąży tym lepiej. Mnie lekarka teraz zaaplikowała nospę i muszę się z nią na dłużej zaprzyjaźnić. Nie jestem zachwycona, ale to raczej dość rozsądne rozwiązanie.
my mamy zmywarkę, ale mój uwielbia zmywaćzmywarka moje marzenie ale nie mam na nią póki co miejsca a też bym chciała bo zmywania mam dosyć...
ja teraz po obiadku leżę, nic mi się nie chce, dzieci oglądają bajkę więc można odpocząć
ja wczoraj przez ból głowy cały dzień wymiotowałam, a do tego byłam w pracyJa brałam antybiotyk jak miałam anginę ropną i to też źle ? No i zdarzyło się że wzięłam 2 razy paracetamol ale rozpuszczalny, kiedy mnie głowa bolała. (kiedy mam bóle głowy to potrafię wymiotować z bólu)
Ja dzisiaj zamówiłam poduszkę ciążowa ta 7ke :-) nie mogę sie doczekać, jutro powinna byc. W weekend jedziemy do Ikei kupić fotel z przeznaczeniem do karmienia i ciążowego odpoczywania, bo będzie tez podnózek :-)
Paulyna co to za fotel?? Marzę o takimpokazuj szybciucho bo w sobotę będziemy w ikea
Ja Paracetamol brałam 3 razy. Raz przy wysokiej gorączce, 2x przy migrenie, ale zawsze w trakcie 2-3 dnia, jak wiedziałam ze nic innego mi nie pomoże... tez miałam mdłości migrenowe, wymioty :-(
Hej ja też jestem marcową mamą 2017Wygląda na to, że jestem pierwszą marcową mamą 2017![]()