eveee
Moderatorka
Przykro mi, że test negatywny. Ja z córką ostatnio byłam na becie. Grzecznie czekała przed gabinetem.Właśnie się wybierałam ale nie mam z kim zostawić córek. Może jutro zrobię jak mąż będzie w domu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi, że test negatywny. Ja z córką ostatnio byłam na becie. Grzecznie czekała przed gabinetem.Właśnie się wybierałam ale nie mam z kim zostawić córek. Może jutro zrobię jak mąż będzie w domu.
Ola, ale planujesz gdzieś wyjechać czy być w domu?Hej dziewczynyja na razie tylko kwas foliowy biorę, czekam na prywatna wizytę bo jakos mam wrażenie ze wczoraj państwowo troche mnie olała doktor.. Ani karty ciazy, nic nie mówiła, żadnych badań nie zleciła, o kwasie foliowym nie wspomniała.
Witam nowe mamusie![]()
Napiszcie mi czy sie orientujecie, od poniedziałku mam zaplanowany urlop, czy mogę przejść od poniedziałku czy wtorku na zwolnienie czy tak sie nue da zrobic ?
Dzis ostatni dzien w pracy obym przetrwała do 17..
Miłego dnia i powodzenia dla wszystkich wizytujących dzis i robiących betę![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze. Odpocznij nad morzem, zrelaksuj się i pełna pozytywnej energii wróć na wizytę.Mamy zaplanowany wyjazd nad morze od środy... Zostaje tak jak jest idę prywatnie 19 i od tego czasu biorę zwolnienie..
Chyba to nie jest długi lot? Raczej nie powinno być przeciwskazań. Co prawda najbezpieczniejszy jest II trymestr, ale jeśli wszystko jest w porządku, to dlaczego nie. Zapyta lekarza.Jak to jest z lotami samolotem? Pod koniec września mam kupione bilety do IR... wszyscy patrza na mnie jak na morderce bo chce jechać... chyba, że lekarz odradzi.
No to dobrze bo urlop planujemy z M koniec sierpnia początek września. Mam nadzieję że uda nam się wyjechać gdziekolwiek byle dalej stądDziewczyny w fizjologicznej ciąży koniec września/listopad to najlepszy czas na podróże. Głowa do góry. 2 trymestr jest dobry a na jego początku dodatkowo brzuszek jeszcze nie przeszkadza i łatwiej sie wszędzie zmieścić np w przejściu ;-)