reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej dziewczyny :) ja na razie tylko kwas foliowy biorę, czekam na prywatna wizytę bo jakos mam wrażenie ze wczoraj państwowo troche mnie olała doktor.. Ani karty ciazy, nic nie mówiła, żadnych badań nie zleciła, o kwasie foliowym nie wspomniała.

Witam nowe mamusie :)

Napiszcie mi czy sie orientujecie, od poniedziałku mam zaplanowany urlop, czy mogę przejść od poniedziałku czy wtorku na zwolnienie czy tak sie nue da zrobic ?

Dzis ostatni dzien w pracy obym przetrwała do 17..

Miłego dnia i powodzenia dla wszystkich wizytujących dzis i robiących betę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
reklama
Hej dziewczyny :) ja na razie tylko kwas foliowy biorę, czekam na prywatna wizytę bo jakos mam wrażenie ze wczoraj państwowo troche mnie olała doktor.. Ani karty ciazy, nic nie mówiła, żadnych badań nie zleciła, o kwasie foliowym nie wspomniała.

Witam nowe mamusie :)

Napiszcie mi czy sie orientujecie, od poniedziałku mam zaplanowany urlop, czy mogę przejść od poniedziałku czy wtorku na zwolnienie czy tak sie nue da zrobic ?

Dzis ostatni dzien w pracy obym przetrwała do 17..

Miłego dnia i powodzenia dla wszystkich wizytujących dzis i robiących betę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, moim zdaniem lekarka zachowała się rozsądnie. Serduszka nie widziała, więc też jeszcze nie założyła karty ciąży, bo na razie żywej ciąży nie stwierdzono. ;) Spokojnie, idź za 2 tygodnie do lekarza, wtedy na pewno będzie serduszko i założą kartę ciąży oraz zlecą potrzebne badania, a w pierwszym trymestrze troszkę ich jest...
W pierwszej ciąży też założono mi kartę dopiero wtedy, gdy biło serduszko. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry